."Μακελειό" στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: Πρόεδρε να φύγουμε από την κυβέρνηση!

Να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την τρικομματική κυβέρνηση, ως...
ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ζητούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο τα στελέχη του κόμματος, τα οποία συνεδριάζουν αυτή την ώρα.


Στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν φάνηκε να αλλάζει στάση και εμμένει στην κοινή απόφασή του με τον Φώτη Κουβέληνα ζητήσουν με πρόταση νόμου την ακύρωση της Πραξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το “newsit.gr”, τα μέτωπα είναι πολλά στο ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος εμφανίζεται σε δίλημμα.

Από την μια υπάρχουν ο Μιχάλης Καρχιμάκης και η Τόνια Αντωνίου οι οποίοι κάλεσαν ευθέως τον κ. Βενιζέλο να φύγει από την κυβέρνηση.

Σε πιο σκληρό ύφος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, τράβηξε το σχοινί, καλώντας ευθέως τονΑντώνη Σαμαρά, να παραδώσει την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αρνήθηκε να υπογράψει την Πρόταση Νόμου ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, στεκόμενος στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά!

.Κουβέλης: Δεν υπάρχει κοινός πολιτικός τόπος

Συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης θέτοντας ευθέως θέμα ανυπαρξίας κοινού πολιτικού τόπου των τριών κομμάτων της κυβέρνησης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κουβέλης «δεν υπάρχει κοινός πολιτικός τόπος και συνοχή. Η συμμαχία μας έγινε επειδή θέλαμε να δοθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Η περαιτέρω πορεία της κυβέρνησης απαιτεί συνεννόηση των τριών πολιτικών κομμάτων».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε ευθέως για «αντίθεση» στο θέμα της ΕΡΤ τονίζοντας ότι η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει αλλά με την ΕΡΤ ανοιχτή. 

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Κουβέλης χρησιμοποίησε μία εξόχως αποκαλυπτική έκφραση για τη σημερινή κατάσταση στην κυβέρνηση. Μίλησε για προβλήματα που έχουν δημιουργήσει «θολή εικόνα αναφορικά με την κυβέρνηση»

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.