.«Μαύρη μέρα» για την ΑΕΚ, οριστικά στη Β Εθνική


Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί οριστικά για πρώτη φορά στην ιστορία της στη δεύτερη κατηγορία.
 Το τελευταίο της χαρτί έδινε η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Η Ένωση ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να ελπίζει σε δικαίωση στην Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την αφαίρεση βαθμών.
Η Ένωση, στάθηκε στο ύψος της στο Περιστέρι έπαιξε για την ιστορία της, είχε καλή παρουσία, ωστόσο το ρίσκο που πήρε στο τέλος για να πετύχει το γκολ της νίκης, ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο ο οποίος έπαιξε προς τιμήν του στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του παίρνοντας με δίκαιο τρόπο τη νίκη με 1-0.

.Ελέγχους στη Νέα Μανωλάδα ξεκίνησε η Οικονομική Αστυνομία


Ελέγχους σε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και σε περιπτώσεις διακίνησης αγροτικών προϊόντων, από φορτηγά ιδιωτικής χρήσης, ξεκίνησε η Οικονομική Αστυνομία, με την συνδρομή των τοπικών αστυνομικών και κλιμακίων του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, μετά το αιματηρό περιστατικό σε βάρος αλλοδαπών εργατών. Όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο διήμερο, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 17 έλεγχοι. 

Στο μεταξύ, αύριο θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες εναντίον των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

.Οι βαθμολογικά αδιάφοροι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2 της Βέροιας


Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους. Και το έκανε. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2 της Βέροιας σε ένα ματς με ανατροπές, τέσσερις αποβολές και αποχαιρέτησε το ΟΑΚΑ μετά από αρκετά χρόνια όπως έπρεπε.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Βιτόλο (6’) και του Σο(32’), ο Κόστλι απάντησε βάζοντας δύο γκολ (58’,67’) και ο Βιτόλο έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» στο 77’.

Πως έπαιξε:
Με 4-3-3 κατέβασε την ομάδα του ο Βονόρτας. Ο Καπίνο ήταν στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, οι Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Χουχούμης. 

Στο κέντρο, ο Βιτόλο ήταν ο κόφτης και μπροστά του ξεκίνησαν οι Σο, Καζιγιάμα με τον Ιάπωνα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση, ο Φιγκερόα ήταν στην κορυφή και στις πτέρυγες είχε τους Μπαρμπαρούση, Σισοκό.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.