.Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γιώργος Σπανός για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Γιώργος Σπανός για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων. Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς κατηγορούμενων, εργαζόμενοι της ΕΤΕΚΑ και οπαδοί του Ατρομήτου που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο την Εισαγγελία Πειραιά, αντέδρασαν με οργή. 

Δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ, ενώ ομάδα αγνώστων προπηλάκισε μέλη τηλεοπτικών συνεργείων τα οποία για να γλιτώσουν, κατέφυγαν στο κτήριο της Εισαγγελίας. Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν επίσης ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας ΕΤ... περισσότερα »

.Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο

Ακάθεκτος συνέχισε ο αήττητος και πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο με 4-0. "Χατ-τρικ" πέτυχε ο Σέποβιτς (42΄, 52΄, 88΄), που αντικατέστησε τον τραυματία Σαβιόλα, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Μασάντο (39΄).

Σε αγώνες που προηγήθηκαν νωρίτερα για την 26η αγωνιστική, ο  Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 του Αστέρα Τρίπολης και ο Πανιώνιος εκτός έδρας του Απόλλωνα με 2-1.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Κυριακή με τους αγώνες Παναθηναϊκός-Εργοτέλης ( 15:00), Ατρόμητος-Ξάνθη (17:15), Πλατανιάς-Αρης (17:15), ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια (17:15) και ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:30).

Η 26η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση  Καλλονή-Παναιτωλικός στις 19:30. 

.Aπελευθερώθηκε η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γ. Τιμοσένκο

Η Γιούλια Τιμοσένκο αφέθηκε ελεύθερη σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν υπό φρούρηση σωφρονιστικών υπαλλήλων για το μεγαλύτερο διάστημα μετά την καταδίκη της το 2011.

Η 53χρονη πρώην πρωθυπουργός, σκληρή αντίπαλος του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, χαιρέτισε συγκεντρωμένους υποστηρικτές της μέσα από το αυτοκίνητο που την παρέλαβε από το νοσοκομείο στην νοτιοανατολική πόλη Χάρκοβο, όπως μετέδωσε ένας φωτοειδησεογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Η Τιμοσένκο είχε καταδικαστεί για κατάχρηση εξουσίας το 2011 εξαιτίας μιας συμφωνίας για το φυσικό αέριο με τη Ρωσία. Οι υποστηρικτές της και δυτικές κυβερνήσεις χαρακτήριζαν τη δίκη της πολιτική.

Σύμφωνα με έναν συνεργάτη της, η Τιμοσένκο μεταβαίνει στο Μαϊντάν, στο Κίεβο.

.Ιστορική ανάγκη ο προοδευτικός πόλος, τόνισε ο Φ. Κουβέλης

Το όνομα «ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία» πρόκειται να έχει το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ και των συνεργαζόμενων κινήσεων και προσωπικοτήτων στο πλαίσιο του λεγόμενου «τρίτου πόλου». Αυτό εισηγήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει για να εγκρίνει τον παραπάνω τίτλο και τα υπόλοιπα σημεία της συμφωνίας ανάμεσα στη ΔΗΜΑΡ και τους συμπράττοντες μαζί της ο γραμματέας του κόμματος ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ η συμφωνία περιλαμβάνει ακόμη τη δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου στο οποίο πρόκειται να συμμετέχουν οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ και προσωπικότητες μεταξύ των οποίων (Π. Μπεγλίτης, Γ. Τσαμουργέλης, Μαριλένα Κοππά, Γ. Σωτηρέλλης κ.α), θα είναι ανοικτό και σε άλλες συμμετοχές, θα έχει την ευθύνη καθόδου στις ευρωεκλογές, θα συντονίσει τις διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου και θα διαμορφώσει το πολιτικό πλαισίο της εκλογικής διακήρυξης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ανοίγοντας την συνεδρίαση, ανέφερε ότι «ο προοδευτικός πόλος είναι ιστορική ανάγκη στη σημερινή κατάσταση της χώρας και υπόθεση της κοινωνίας κι όχι συμφωνιών κορυφής». Πρόσθεσε ότι «ο τόπος χρειάζεται την Κεντροαριστερά των αλλαγών και όχι της παγίωσης των ανισοτήτων. 

Χρειάζεται την Κεντροαριστερά των πολλών, της συμμετοχής, της ποικιλομορφίας και όχι σχήματα αναπαλαίωσης - στηρίγματα της συντήρησης» και πώς η «Η Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική δύναμη στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο που δεν θα ταυτίζει την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα με συντηρητικές επιλογές.

.O Bίκτορ Γιανουκόβιτς εγκατέλειψε το Κίεβο

Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς εγκατέλειψε την πρωτεύουσα, οι πρόωρες εκλογές είναι η μόνη επιλογή, δήλωσε ο Βιτάλι Κλίτσκο εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης. Οι προεδρικές εκλογές πρέπει να διεξαχθούν έως τις 25 Μαΐου, πρόσθεσε. «Σήμερα εγκατέλειψε το Κίεβο», δήλωσε ο Κλίτσκο στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal 5, έχοντας δηλώσει νωρίτερα ότι δημοσιογράφοι είχαν εισέλθει χωρίς καμιά δυσκολία στην κατοικία του προέδρου, που συνήθως φρουρείται αυστηρά, σε προάστιο του Κιέβου.

Διαδηλωτές βρίσκονται σε απόσταση πενήντα μέτρων από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου στο κέντρο της πρωτεύουσας, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.