.Απίστευτο αλαλούμ με τις αποδείξεις για το αφορολόγητο - Οι πολίτες δεν ξέρουν πώς πρέπει να πληρώνουν

*Τέσσερις ημέρες μετρά ήδη το 2016 και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με το αφορολόγητο που θα ισχύσει για τα εισοδήματα που θα δηλωθούν στην επόμενη φορολογική δήλωση. 

Κανείς δηλαδή δεν γνωρίζει αν πρέπει να κρατά αποδείξεις, αν πρέπει να πληρώνει με κάρτα για να «χτίζει» το αφορολόγητο και ποιες είναι εκείνες οι δαπάνες που θα γίνονται δεκτές από την εφορία.* 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης δήλωσε προχθές πως ό,τι αναγράφεται στη φορολογική δήλωση ως δαπάνη, θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή μέσω τραπέζης. Κατά τον τρόπο αυτό, θα αναγνωρίζε... περισσότερα »

.Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα λέει ο σοφός λαός. Και να μας συμπαθούν οι… συμπαθείς υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ αλλά όλο αυτό το παιχνίδι εξουσίας, το γαλάζιο Game of Throne μοιάζει περισσότερο με μονομαχία όνων που δεν έχουν τι να κάνουν, κάτι καινούργιο να δώσουν και μάχονται σε έναν αχυρώνα παντελώς ξένο με τον ελληνικό λαό και τις ανάγκες του. 

Την ίδια στιγμή που εκθεμελιώνεται το ασφαλιστικό σύστημα και εκατομμύρια Έλληνες βλέπουν με απόγνωση να παίζεται στις πλάτες του το θέατρο του παραλόγου της κυβέρνησης στο γαλάζιο στρατόπεδο ρίχνουν τον ύπνο του δικαίου. Βγ... περισσότερα »

.ΠΑΣΟΚ: Γνωρίζουμε ποιος είναι ο πιστός εντολοδόχος της τρόικας

Το λογαριασμό του ασφαλιστικού χρεώνει στην κυβέρνηση με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, μετά τη σφοδρότατη επίθεση που έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Αντιπαρερχόμαστε την εκτός τόπου και χρόνου αλαζονική δήλωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου. 

Όλοι πια γνωρίζουμε το ποιος είναι ο πιστός εντολοδόχος της τρόικας. Με το Κυβερνητικό σχέδιο οι συντάξεις μειώνονται και οι εισφορές αυξάνονται, αθροιστικά κατά 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο λογαριασμός χρεώνεται αποκλειστικά στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που βύθισε την οικονομία, οδηγεί σε παρατεταμένη ύ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.