.Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Με 154 ψήφους υπέρ, υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί 7 άρθρων (1, 2, 5, 10, 13, 14, 17, 21), πριν από μερικά λεπτά στη βουλή, το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου που θα ξεκλειδώσει τη δόση ύψους 2 δισ. ευρώ.

 Επί της αρχής ψήφισαν υπέρ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δηλαδή 154 βουλευτές, ενώ καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (140 βουλευτές). Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 294 βουλευτές.

 Απουσίασαν οι Βασιλική Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ), Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ), Άννα Καραμανλή (ΝΔ), Φώφη Γενηματά (ΠΑΣΟΚ), Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), Κατερίν... περισσότερα »

.Δεκάδες οι νεκροί από τον νέο κύκλο βίας στη Μέση Ανατολή

Τέσσερις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε χθες Σάββατο αφού προσπάθησαν να μαχαιρώσουν Ισραηλινούς, μεταξύ αυτών και στρατιώτες, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, καθώς συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια που ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα. 

Η κλιμάκωση της έντασης, που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου μετά τον φόνο ενός ζευγαριού εποίκων στη Δυτική Όχθη, προκαλεί φόβους για μια νέα ιντιφάντα στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Από την έναρξη της βίας, συνολικά 41 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, πολλοί εκ των οποίων την ώρα που προσπαθούσαν να διαπράξο... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.