.Αριστερή Πλατφόρμα προς Τσίπρα: Ο κόσμος δεν θέλει ευρώ

Βόμβες ρίχνει η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη προς την κυβέρνηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης, μέσα από την προβολή της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που προβάλλει το Iskra . 

Στο χθεσινό βασικό θέμα του ισοτόπου προβάλλεται δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας που αναφέρει ότι το 35% των πολιτών και το 58% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν την έξοδο από το ευρώ από μία άνευ όρων συμφωνία παραμονής.

 Παράλληλα, το σύνολο της αρθρογραφίας του Iskra κινείται σαφώς σε γραμμή ρήξης με τους εταίρους και απόρριψης ενός συμβιβασμού που εκ προοιμίου θεωρείται από τ... περισσότερα »

.Κίνδυνος να μείνουν χωρίς φάρμακα οι ασφαλισμένοι

*Αντιμέτωποι με μεγάλα εμπόδια στον εφοδιασμό τους με φάρμακα βρίσκονται τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης λόγω καθυστέρησης της εξόφλησης των λογαριασμών από τον ΕΟΠΥΥ.* Σύμφωνα με τη διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε περίπτωση που ο ΕΟΠΥΥ δεν ορίσει ημερομηνίες εξόφλησης των οφειλόμενων ποσών θα διαταραχθεί ο ομαλός εφοδιασμός των ασφαλισμένων με τα απαραίτητα φάρμακά τους. 

Το πρόβλημα αυτό επισημαίνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντό, η οποία κοινοποιήθηκε και στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Τ... περισσότερα »

.Χάος στη Βουλή: Ο Λαγός πήγε να επιτεθεί στην Κανέλλη – Την απείλησε λέγοντας «Να δω πως θα φύγεις από το δικαστήριο»

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη και το χαστούκι που έριξε στην Λιάνα Κανέλλη στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ακόμη ένας βουλευτής της Xρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός, επιχείρησε να επιτεθεί στη Λιάνα Κανέλλη μέσα στη Βουλή. Το περιστατικό ξεκίνησε στην επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος όταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Λαγός είπε ότι θέλει να μιλήσει ως υπόδικος.

 Η Λιάνα Κανέλλη λίγο αργότερα απάντησε «δεν είμαστε όλοι ίδιοι σ' αυτή την επιτροπή» και βγήκε έξω. Ομως αμέσως την ακολούθησε ο Γιάννης Λαγός. Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι Νίκος Μανιός και Χρήστος Σμίας και ο Δημήτρης Κυριαζίδη...περισσότερα »

.ΠΑΣΟΚ: Στήνουν το οικογενειακό-κομματικό κράτος

Για τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το απλό κομματικό κράτος είναι ξεπερασμένη έννοια», τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τους διορισμούς της κυβέρνησης.

Όπως σημειώνει, «έχουν περάσει πλέον σε άλλη σφαίρα και στήνουν το οικογενειακό - κομματικό κράτος με το να διορίζουν δεκάδες συζύγους, ξαδέρφια, ανίψια, υπουργών και βουλευτών, σε κρίσιμες κυβερνητικές και δημόσιες θέσεις».

«Η οικογενειοκρατία έχει γίνει σήμα κατατεθέν μιας κυβέρνησης δήθεν αριστερής που καθημερινά εξαπατά και κοροϊδεύει τους πολίτες, καταπατώντας στοιχειώδεις κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας», συνεχίσει η Χαριλάου Τρικούπη και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, επιπλέον, ξεχνά πως για να αλώσει το κράτος πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλίσει πως θα υπάρχει η χώρα».

.«Εν ευθέτω χρόνω» η συμφωνία σύμφωνα με τον Γ. Βαρουφάκη

Την άποψη ότι υπάρχει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων των θεσμών εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης πάνελ σε επιχειρηματικό συνέδριο στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί. 

Σε ερώτηση σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων o Έλληνας υπουργός είπε: «Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα υπάρχει σύγκλιση απόψεων για ένα επιτυχές αποτέλεσμα εν ευθέτω χρόνω». Από την πλευρά του, ο Π. Μοσκοβισί είπε πως, στο πλαίσιο του Brussels Group ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.