.Το Σάββατο η ανακοίνωση για τις τράπεζες - το κρίσιμο ορόσημο για τις καταθέσεις

Με την δημοσιοποίηση των ελέγχων και των αποτελεσμάτων τους, τόσο η κυβέρνηση και οι διοικήσεις των τραπεζών, όσο και οι επενδυτές θα γνωρίζουν πλέον το ύψος των κεφαλαίων που θα απαιτηθεί, προκειμένου να επιστρέψουν σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας. Αυτό, καθώς αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΚΤ, οι τράπεζες αναμένεται να προβούν σε δικές τους ανακοινώσεις τόσο για τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις οποίες θα προβούν, όσο και για τα επίσημα αποτελέσματα εξαμήνου, πιθανόν και εννεα­μήνου. Ουσιαστικά, το επόμενο Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου είναι το σημείο εκκίνη... περισσότερα »

.Ο Μητρόπουλος λέει ότι θα γίνει 30% μείωση σε όλες τις συντάξεις

«Όλοι κάτω από 1.000 ευρώ και κυρίως κάτω από 800 ευρώ θα έχουν μείωση τουλάχιστον 30% στη σύνταξή τους», ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ο *Αλέξης Μητρόπουλος*. 

Όπως επισήμανε ο Αλέξης Μητρόπουλος το μέτρο αφορά και συνταξιούχους που παίρνουν ήδη σύνταξη. «Η κυβέρνηση σε διάφορους τόνους διαβεβαιώνει ότι από τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο Ασφαλιστικό δεν θα πληγούν οι συνταξιούχοι κάτω των 1000 ευρώ. 

Εμπαίζει άλλη μια φορά ασφαλισμένους-συνταξιούχους, ολόκληρο τον λαό μας!», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας τη Δευτέρα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1. «Η επιστημονική ομάδα της ΕΝΥΠΕΚ... περισσότερα »

.Πιο επικίνδυνο από το τσιγάρο για την πρόκληση καρκίνου το επεξεργασμένο κρέας

Την απόφαση να κατατάξει τα επεξεργασμένα κρέατα στους παράγοντες που προκαλούν καρκίνο στον άνθρωπο και το κρέας σε εκείνους που ενδέχεται να τον προκαλέσουν, έλαβε η αρμόδια υπηρεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.* 

Όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας του Καρκίνου (IARC), ομάδα εργασίας αποτελούμενη από 21 ειδικούς από 10 χώρες κατέληξε στην απόφαση αυτή έπειτα από την εξέταση των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων για το θέμα. 

*Ωστόσο ο διευθυντής του οργανισμού έσπευσε να διευκρινίσει πως η ταξινόμηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε το κρέας – μία άποψη που ενστερνί... περισσότερα »

.Ντομπρόβσκις: Θα βρεθεί συμβιβαστική λύση για τα κόκκινα δάνεια

Την εκτίμηση ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση στο θέμα των κόκκινων δανείων, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλτνις Ντομπρόφσκις, μιλώντας στα μέλη των τριών Επιτροπών της Βουλής, Οικονομικών, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς και στους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, κατά την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας. 

Ο κ. Ντρομπρόφσκι, χαρακτήρισε «πολύ σημαντικές τις συνομιλίες που γίνονται για τους ανθρώπους που χρειάζονται πραγματική στήριξη», σημειώνοντας «ότι πρέπει να γίνει ξεκάθαρο αυτό, και πρέπει όλ... περισσότερα »

.Μέλη της οργάνωσης «Έψιλον Ευ» έβαλαν τις βόμβες σε Καλαμάτα και Σπάρτη

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για τις δύο υποθέσεις με τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε τράπεζες στην Καλαμάτα και στην πλατεία του Μυστρά, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, 23 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 4:00, εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί σε περιβάλλοντα χώρο του υποκαταστήματος της Τραπέζης της Ελλάδος στην οδό Νικηταρά, στο κέντρο της Καλαμάτας, και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε παρεκείμενο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. 
Δύο ώρες αργότερα, ίδιου τύπου αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.