.Λήξη του θεατρικού φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων στο ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


       ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απο τελετή λήξης του 8ήμερου θεατρικού φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων, που διεξάγεται για 27 χρόνια στο ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με μεγάλη επιτυχία 


.Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

«Προπόνηση» με τη Ξάνθη έκανε ο Ολυμπιακός. Με το δεύτερο συνεχόμενο χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου (27΄,45΄,73΄), μετά από αυτό επί του Λεβαδειακού κι ένα γκολ του Σαβιόλα (3΄), οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-0 της ακριτικής ομάδας .

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που με τέρματα των Βίτορ (18΄) και Στοχ (66΄) νίκησε στη Βέροια τη «βασίλισσα του βορρά» με 2-1 και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με τη Σακτέρ Καραγκάντι, στο Γιουρόπα Λιγκ.
Νωρίτερα, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, Παναιτωλικός και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Αγρίνιο.

.Παραλύει το Δημόσιο από τις απεργίες

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των δημοσίων υπαλλήλων από αύριο κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και των απολύσεων. Συγκεκριμένα απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Την Τετάρτη, μάλιστα, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:30. 

Από τη Δευτέρα, ξεκινούν πενθήμερες κυλιόμενες απεργίες και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, καθώς και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη 618 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας. Η ΟΛΜΕ έχει εξα... περισσότερα »

.Με Ηλυσιακό στο Κύπελλο η ΑΕΚ

Με σαράντα περίπου αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η Α' φάση του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής. Η ΑΕΚ -η οποία προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην Β' φάση- θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό, μετά τη νίκη του επί του Περαμαϊκού, ενώ ο αντίπαλός της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, Μανδραϊκός, πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 στην έδρα του Ερμή Ζωνιανών. 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της Κυριακής (15/9) για την Α' φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. 

1ος όμιλος 
Μακεδονικός-ΠΑΟ Κοσμίου 2-3 πεν (1-1 κ.δ.) 
Ορφέας Ελευθερούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1 
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Διγενής Λακκώματος 0-1 
Δόξα Πετρούσας-Εθνικός Αγιονερίου 2-1 
Έβρος Σουφλίου-Αρης Ακροποτάμου 0-1 
Αγροτικός Αστέρας-Νέστος Χρυσούπολης 2-1 
Εθνικός Σιδηροκάστρου-Μουδανιά 3-2 παρ. (2-2 κ.δ) 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.