.Ο Ερντογκάν και ο Μόρσι ξύπνησαν την Ευρώπη.

Αναδημοσίευση από το olympia.gr 

Αυτά που συμβαίνουν στην Αίγυπτο δεν είναι απλά μια ενδοαιγυπτιακή κομματική αντιπαλότητα. Στην Αίγυπτο συγκρούεται ο ισλαμοφασισμός με την τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Συγκρούεται η ψευτοελευθερία που εκπροσωπεί το τσαντόρ της γυναίκας του Ερντογκάν, με την πραγματική ελευθερία έκφρασης των γυναικών της δύσης. 

Τα τελευταία χρόνια, με μπροστάρη την Ευρωπαϊκή χαζοαριστερά, έχει επικρατήσει στην Ευρώπη η άποψη ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ευτυχώς όμως ήρθε στην εξουσία ο Ερντογκάν και ο Μόρσι και ανάγκασαν τον πολιτισμένο κόσμο να αντιληφθεί ό...περισσότερα »

.Αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς χρίσματα

Στα κομματικά επιτελεία έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η τάση που διαμορφώνεται μέχρι στιγμής στο εσωτερικό της κυβέρνησης είναι υπέρ της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αποπολιτικοποίησης αυτής της αναμέτρησης, με την ενθάρρυνση υποψηφιοτήτων που θα εμφανιστούν ως ανεξάρτητες. 

Το πρόβλημα αφορά κυρίως το  ΠΑΣΟΚ που θα χάσει σημαντικό αριθμό δυνάμεων και δεν θα ήθελε αυτό να καταγραφεί. Ηδη, δήμαρχοι και περιφερειάρχες που εξελέγησαν με το χρίσμα του *ΠΑΣΟΚ** *επιχειρούν να παρουσιαστούν ως υπερκομματικοί στις τοπικές κοινωνίες προσπαθώντας να βρου...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.