.«Αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο, όπως ο Γ. Παπανδρέου»

Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με αναφορές σε προσωπικούς σχεδιασμούς και ανιστόρητες εσωστρεφείς συζητήσεις, εξαπολύει η Χαρ. Τρικούπη, ενόψει της μεθαυριανής τρίτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας και του φημολογούμενου ενδεχομένου εξαγγελίας ίδρυσης νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρεται σε «άτυπη ενημέρωση»
 που εκδόθηκε «είναι αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου». Και προστίθεται ότι «μια τέτοια ενέργεια θα γινόταν χωρίς εμφανή πολιτικό λόγο, χωρίς ιστορική μνήμη, χωρίς συλλογικό πολιτικό στόχο. Αντιθέτως θα συνιστούσε προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και στους ιστορικούς αγώνες της παράταξης».

Αναφορά γίνεται και στην πρόσφατη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου στη Βουλή, όπου, όπως αναφέρεται, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου «να μη διασπάσει την παράταξη, καθώς η ενότητα είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική του υποχρέωση».

.Μειώσεις τιμών σε διόδια της Πελοποννήσου, από τη νέα χρονιά

Μειώσεις στις τιμές των διοδίων φέρνει η νέα χρονιά στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, αφού σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Λεύκτρο - Σπάρτη, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου προς Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, προκύπτουν μειώσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.

Συγκεκριμένα μειώνονται οι τιμές στους σταθμούς διοδίων:

α) Νεστάνης και Καλαμάτας, για δίκυκλα και τρίκυκλα οι τιμές ορίζονται στα 1,60 ευρώ και 0,90 ευρώ αντίστοιχα. 

β) Σπαθοβουνίου και Μάναρη, οι τιμές για οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. ορίζονται σε 6,30 ευρώ και 4,80 ευρώ αντίστοιχα.

γ) Νεστάνης, Μάναρη, Βελιγοστής, Αρφαρών και Καλαμάτας οι τιμές για οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ., ορίζονται σε 8,40 ευρώ, 6,80 ευρώ, 4,20 ευρώ, 2,60 ευρώ και 4,90 ευρώ αντίστοιχα. 

Οι υπόλοιπες τιμές στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου, δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες.

.«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας, ακόμα και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Η επιδείνωση του καιρού, ωστόσο, αναμένεται να κορυφωθεί τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, οπότε θα επικρατήσει τσουχτερό κρύο, ενώ θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια, ακόμα και στα πεδινά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας. 

Η πρώτη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τη νύχτα και κυρίως αύριο, οπότε θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο και πρόσκαιρες χιονοπτ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.