.Ο Τσίπρας φοβάται τον καθρέφτη του

Η φετινή ΔΕΘ ήταν μια πραγματική αποκάλυψη για το πραγματικό πασοκικό πρόσωπο του Τσίπρα που αντιγράφει τις χειρότερες στιγμές και τα παπατζιλίκια του Ανδρέα Παπανδρέου. Φοβάται να θέσει μπροστά στον ελληνικό λαό τα λόγια και τα έργα του.

 Φοβάται τη μνήμη του ελληνικού λαού και τη σύγκριση των προεκλογικών του υποσχέσεων με τις μετεκλογικές πράξεις του, γιατί φοβάται να συγκριθεί η υπόσχεση για ελπίδα με την πραγματικότητα της καταστροφής της χώρας και τη συνέχιση των μνημονίων. 

Δεν έχει σημασία να μπει κανείς σε λεπτομέρειες για να αποδομήσει ότι πίσω από το γλυκό και υποτίθεται ... περισσότερα »

.Μεϊμαράκης: Θα ζητήσω από τον Τσίπρα να σχηματίσουμε κυβέρνηση συνασπισμού

Ανοικτή εμφανίστηκε η Νέα Δημοκρατία σε μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες Κυριακή στην τηλεόραση του Bloomberg ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού με στόχο να διασφαλιστεί η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. 

«Πιστεύω στη συναίνεση και τη συνεργασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι όταν πρόκειται για το κα... περισσότερα »

.Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Καμμένου και στη μέση ο Τσίπρας

Μια σκληρή προεκλογική κόντρα ανάμεσα στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και την Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. 

Συγκεκριμένα βαριές καταγγελίες σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των εξοπλιστικών απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου ότι «πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια». Είπε μάλιστα χαρακτηρ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.