Κυβέρνηση ζόμπι.... Ανασχηματισμός και στο βάθος εκλογές;

Μετά από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και τις βαριές απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έχει πλέον ημερομηνία λήξεως. Είναι σαν τα ξινισμένα γάλατα που κάποια στιγμή τα πετάς γιατί σου είναι άχρηστα. 

Πρόκειται περί μιας κυβέρνησης ζόμπι που είναι μειοψηφία και διασώζεται χάρη στην υπεύθυνη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο Τσίπρας αποθεώνει τους ψεκασμένους και τον Καμμένο. 

Γιατί ουσιαστικά στηρίζεται σ’ αυτούς. Αν του φύγουν πάει, τέλειωσε. Η κυβέρνηση φάντασμα απέδειξε ότι αποτελείται από ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρει τι του γίνεται. Βαθ...περισσότερα »

.Ο «χάρτης» των ανταρτών: Από πού προέρχονται οι 39 βουλευτές

Συνολικά 39 απώλειες είχε τα ξημερώματα ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς 32 βουλευτές του κόμματος ψήφισαν «όχι» στη συμφωνία που απέσπασε ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, έξι δήλωσαν «παρών», ενώ υπήρξε και μία απούσα. Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν συγκαταλέγονται δύο κορυφαία στελέχη, που δεν εντάσσονται σε κάποια συνιστώσα. 

Πρόκειται για την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Η πλειοψηφία των βουλευτών που ψήφισαν «όχι», πάντως, εντάσσεται στην Αριστερή Πλατφόρμα της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Σε αυτούς ξεχωρίζουν και ονόματα υπουργών... περισσότερα »

.Παπαδημούλης: Ο λαός πρέπει να ξαναμιλήσει...

"Aφού έχουμε εξασφαλίσει μια σιγουριά, μία εξομάλυνση, θα πρέπει να ξαναμιλήσει με ασφάλεια, σε απόσταση από τώρα, ο λαός, αλλά...
πάνω σε καθαρές προτάσεις", δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑLPHA 989, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: 


Δεν μπορεί το κόμμα που ηγείται της χώρας να έχει ατζέντα και ευρώ που είναι το επίσημο πρόγραμμά του και δραχμή. 'Η παπάς-παπάς ή ζευγάς- ζευγάς.


Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε πως "χθες το γυαλί ράγισε μέσα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ένας σημαντικός αριθμός συντρόφων μου, φίλων μου, ψήφισαν αντίθετα από αυτό που ζήτησε η πλειοψηφία, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, γιατί έχουν ατζέντα τη δραχμή"...

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «όργιο καταστολής» και ζητά ξανά την απομάκρυνση Πανούση

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «όργιο καταστολής» και ζητά ξανά την απομάκρυνση Πανούση: Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «όργιο καταστολής» και ζητά ξανά την απομάκρυνση Πανούση

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Βούτσης για κάλπες: «Αν δεν είναι Σεπτέμβρης θα είναι Οκτώβρης» - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Βούτσης για κάλπες: «Αν δεν είναι Σεπτέμβρης θα είναι Οκτώβρης» - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Λαφαζάνης: Επιστροφή στη δραχμή με αξιοποίηση €22 δισ. της ΤτΕ - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Λαφαζάνης: Επιστροφή στη δραχμή με αξιοποίηση €22 δισ. της ΤτΕ - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.