.Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε

Το γνωστό πλέον επεισόδιο στο Δίστομο, με τον Μανόλη Γλέζο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το γνωρίζετε. Όπως και τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Κυρίως για το γεγονός ότι όλοι έπεσαν να φάνε την πρώην πρόεδρο της ελληνικής βουλής η οποία μην ξεχνάμε, είχε ψηφιστεί και από τη Νέα Δημοκρατία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο όνομα κάποιας περίεργης συναίνεσης εκείνων των ημερών.
Το ερώτημα είναι ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Η Ζωή με την ακτιβιστική δράση της η οποία δεν έχει σταματήσει από το 2012 και μετά ή ο «ήρωας της Αριστεράς» που βάλθηκε να χαλάσει την πιάτσα;
Γιατί ο Γλέζος παρενέβη και χάλασε το ρυθμό της χώρας αυτής; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να προκαλέσει την ανατροπή κατεστημένων πολλών ετών;
Τι είναι η σύγχρονη Ελλάδα, και κυρίως αυτή που ζούμε από το 2010 και μετά; Είναι μια χώρα όπου όλα είναι χύμα και ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει. Μια χώρα όπου οι τσαμπουκάδες των αριστερών, κυρίως, ακτιβιστών, έγινε συνήθεια, κάτι το φυσιολογικό.
Είναι μια χώρα όπου οι πολίτες επαινούν και ανταμείβουν με θέσεις στη Βουλή και στην κυβέρνηση ανθρώπους που έγιναν γνωστοί απλά και μόνο επειδή έκαναν επεισόδια. Που πολλές φορές πήραν το νόμο στα χέρια τους, που χτύπησαν πολιτικούς αντιπάλους, που τους προπηλάκισαν, τους έβρισαν προδότες και γερμανοτσολιάδες. Που τους κράτησαν ομήρους και τους εξευτέλισαν με την πρώτη ευκαιρία. Άνθρωποι που έγιναν γνωστοί στο Πανελλήνιο μέσα από το διαδίκτυο επειδή έγραψαν την κάθε ανοησία τους ή με τα ψέματά τους κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό.
Σε μια χώρα όπου υπάρχει ομάδα στο facebook που πιστεύει ότι υπάρχει διεθνής συνωμοσία που λέει ότι η Γη είναι στρογγυλή κι όχι επίπεδη, τι να περιμένει κανείς;
Προχθές εκατοντάδες οπαδοί του φυγόδικου Σώρρα έκαναν παρέλαση στην Πάτρα, για να μην πούμε για την παρέλαση των gay στην Αθήνα οι οποίοι προπηλάκισαν αστυνομικούς γιατί απλά ήταν… αστυνομικοί;
Τι έκανε δηλαδή η Κωνσταντοπούλου χειρότερο από το γεγονός ότι επί χρόνια υπάρχουν άβατα σε όλη την Ελλάδα και κανείς δεν τα ενοχλεί; Που ολόκληρος υπουργός Προστασίας του Πολίτη ή Δημόσιας Τάξης, απολογείται στο ραδιόφωνο και παραδέχεται ότι στο Μενίδι υπάρχει άβατο και δεν μπορούν να πατήσουν το πόδι τους οι δυνάμεις της τάξης; Κι αυτός ο άνθρωπος, ο… άγιος των Εξαρχείων δεν παραιτείται.
Μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει ή δεν εφαρμόζεται κανένας κανόνας. Από τους δρόμους όπου ο κάθε βλάκας παίρνει το τιμόνι με το ένα χέρι και με το άλλο κρατά το κινητό και στέλνει μηνύματα. Από τους τοίχους που βρομίζουν από τα γκράφιτι και την κάθε βλακεία πολιτικού, επιχειρηματία ή απλού πολίτη που θέλει να διαφημίσει.
Μια Ελλάδα που αφήνει ατιμώρητο τον κάθε Βαρουφάκη ο οποίος βγάζει λεφτά από τη ζημιά που προκάλεσε στην οικονομία. Που ανέχεται τη Ραχήλ Μακρή και την Κωνσταντοπούλου τέσσερα χρόνια μετά τα κάγκελα της ΕΡΤ που φώναζαν για τη… Δημοκρατία.
Μια χώρα όπου ο κάθε βλάκας μπορεί να πάρει μια πέτρα και να την πετάξει στον άλλον, μια μολότοφ και να κάψει κόσμο ή ένα στειλιάρι και να το φέρει στο κεφάλι άλλου επειδή… κάνει διαδήλωση.
Γιατί δηλαδή να κατηγορήσουμε την πορφυρογέννητη Ζωή που έκανε μια διαμαρτυρία εντός των δικών της πλαισίων που δεν τα χαρακτηρίζει και η λογική; Η Κωνσταντοπούλου έτσι έμαθε έτσι κάνει. Και μην ξεχνάμε. Σύντροφος του Αλέξη και της παρέας του ήταν, μαζί τα κάνανε μέχρι το 2015.
Αυτός που είναι εκτός ελληνικής γραμμής είναι ο υπερήλικας Μανόλης Γλέζος. Τι θέλει δηλαδή; Να μάθει στους Έλληνες συμπεριφορά, φιλοξενία, πολιτική αβρότητα και σοβαρότητα; Ποιος είστε κύριε Μανόλη που πάτε κόντρα στο… πεπρωμένο της Ελλάδας; Σ’ αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο και με τόσους αγώνες, κυρίως από την αριστερά της τζάμπα μαγκιάς και της εκ του ασφαλούς διαμαρτυρίας;
Στο Καιάδα λοιπόν ο Γλέζος, ακόμη κι αν κατέβασε την ελληνική σημαία. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι κι ο ίδιος χρησιμοποιήθηκε όσο λίγοι από τον Τσίπρα, όταν τον έβαζαν στην πρώτη γραμμή των διαμαρτυρομένων.

Η Ελλάδα ανήκει στη Ζωή, στον Αλέξη, στον Καμμένο, στον Σώρρα, στον κάθε ημίτρελο, ψεκασμένο, μπαχαλάκια. Η Ελλάδα εδώ και καιρό δεν ανήκει στους πραγματικούς Έλληνες της προκοπής, της νοικοκυροσύνης, της ελπίδας, της δημιουργίας. Αυτήν ξεχάστε την για πολλά χρόνια.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.