.Νέο άλμπουμ για τους Pink Floyd έπειτα από 20 χρόνια

To θρυλικό συγκρότημα της βρετανικής ροκ Pink Floyd θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Οκτώβριο το νέο του άλμπουμ, με τίτλο Τhe Endless River, το πρώτο εδώ και 20 χρόνια.

Την είδηση ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η Πόλι Σάμσον, που έχει παντρευτεί τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Ντέιβιντ Γκίλμορ και η οποία έχει γράψει τους στίχους πολλών τραγουδιών των Πινκ Φλόιντ στο παρελθόν. 

Η ίδια διευκρίνισε ότι το άλμπουμ, το πρώτο του συγκροτήματος μετά το «The Division Bell» που κυκλοφόρησε το 1994 θα περιλαμβάνει τα τελευταία τραγούδια του μουσικού βιρτουόζου στα πλήκτρα και ιδρυτικού μέλους Ρικ Ράιτ, που απεβίωσε το 2008.

Τα νέα επιβεβαίωσε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook η τραγουδίστρια Ντέργκα Μακμπρούμ-Χάντσον, που έχει συμμετάσχει σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες του συγκροτήματος.

.«Ταφόπλακα» για την εγχώρια οικονομία χαρακτηρίζει η ΓΣΕΒΕΕ την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

«Ταφόπλακα για την εγχώρια οικονομία και τον πραγματικό ανταγωνισμό στην αγορά είναι η απόφαση της κυβέρνησης που αφορά στην κυριακάτικη λειτουργία όλο τον χρόνο των καταστημάτων σε 10 περιοχές της χώρας» εκτιμά η ΓΣΕΒΕΕ.

Η κυβερνητική απόφαση, υπογραμμίζει η ΓΣΕΒΕΕ σε ανακοίνωσή της, είναι μια ακόμη πράξη εχθρική προς τον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επικυρώνοντας τις προθέσεις της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου 

προς όφελος των συμφερόντων μεγάλων αλυσίδων και πολυκαταστημάτων, αγνοώντας επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις των κοινωνικών φορέων, της αγοράς και των καταναλωτικών οργανώσεων.

Και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ), σε ανακοίνωσή της αναφέρει : «Δεν υποχωρούμε. Όχι στην εξαφάνιση και εξαθλίωση του εμπορίου».

.Αντιπαράθεση με αφορμή τη παρουσία συγγενών ...Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, πυροδότησε στη Βουλή, η παρουσία στα θεωρεία, με πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ, συγγενών κρατουμένων που είναι υπόδικοι για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». 
Λάδι στη φωτιά έριξε και η διατύπωση που επέλεξε για να αναφερθεί στον καταδικασθέντα για συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη, Σάββα Ξηρό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος μίλησε για εννοούμενο ως τρομοκράτη, από το Σύνταγμα και το νόμο, που διάλεξε την ένοπλη πάλη.
"Δεν βάζετε μυαλό, είστε μεταξύ της λογικής των γουναράδικων και της λογικής να στηρίζετε τρομοκράτες", σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Δάνης Τζαμτζής. Νωρίτερα πάντως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πιο χυδαίο επιχείρημα, από αυτό που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται τρομοκράτες.
Το φλέρτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη συνεχίζεται, τόνισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Αννα Ασημακοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο για τον Σάββα Ξηρού. 
Παράλληλη η κ. Ασημακοπούλου απηύθυνε το ερώτημα στον κ. Τσίπρα για πόσο ακόμη θα φιλοξενεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ την συνιστώσα της τρομοκρατίας 

.Yπό προϋποθέσεις συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν αποκλείουμε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια προγραμματική βάση και με ισχυρή την κεντροαριστερά» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega το μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρος Μαργαρίτης. Απέκλεισε κατηγορηματικά συνεργασία με τη ΝΔ γιατί, όπως είπε, παραμένει πιστή στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και δείχνει «να μην έχει βάλει μυαλό».

Αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΔΗΜΑΡ σήμερα, με δύο επιστολές, για να ανοίξει το διάλογο τόσο με την κεντροαριστερά, «χωρίς προαπαιτούμενα» όπως είπε, όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ για τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας προοδευτικής διακυβέρνησης.

Για το θέμα της ΔΕΗ ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ τάσσεται εναντίον της εκποίησης των υποδομών της.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.