.Σκότωσε άστεγη για να δηλώσει την πίστη του στον Σατανά και ετοιμαζόταν για νέα «θυσία» στις 21 Ιουνίου

Θύμα σατανιστικής τελετής, ήταν η 41χρονη άστεγη, που είχε βρεθεί δολοφονημένη με φρικτό τρόπο το Πάσχα στη Γλυφάδα, ενώ ετοιμαζόταν και άλλη δολοφονία για τις 21 Ιουνίου 2014, αλλά απετράπη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον δράστη, στην Γλυφάδα.

Ανακοινώσεις για την ανατριχιαστική υπόθεση έγιναν σήμερα από την ΕΛΑΣ, μετά την εξιχνίασή της από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι αξιωματικοί του οποίου από την αρχή είχαν την υπόνοια ότι επρόκειτο για έγκλημα χωρίς εμφανές κίνητρο και παρέπεμπε σε άτομο με θρησκευτικές ιδιαιτερότητες ή διαταραγμένη προσωπικότητα, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Ως δράστης συνελήφθη 21χρονος, ο οποίος ομολογησε με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαιη πράξη του.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον παγιδεύσουν, παρακολουθώντας, εκτός των άλλων, και το διαδίκτυο και ειδικότερα το facebook, όπου εντόπισαν συνομιλίες του νεαρού, ο οποίος «διαφήμιζε» την προσήλωσή του στον Σατανά και ανέφερε στοιχεία για το έγκλημα. 

Ο νεαρός, ο οποίος ασπάστηκε τον σατανισμό στα 13 του χρόνια, διαβάζοντας σχετικά βιβλία, όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την γυναίκα λιώνοντας το κεφάλι της με μια πέτρα, το βράδυ της Ανάστασης, στο πλαίσιο συγκεκριμένης τελετουργίας, για να δηλώσει την υποταγή του στον Σατανά, ενώ το ίδιο θα έκανε και στις 21 Ιουνίου, που είναι το θερινό ηλιοστάσιο και συμπίπτει με άλλη τελετουργία των σατανιστών.

Περιγράφοντας το έγκλημα, που διέπραξε, άφησε άναυδους τους αστυνομικούς που του έπαιρναν κατάθεση. Όπως είπε, πλησίασε στο παγκάκι, που κοιμόταν η άστεγη, έκοψε το χέρι του και με το αίμα του και έγραψε με αυτό πάνω της τον αριθμό «666», το σύμβολο του σταυρού και ένα ακόμα σατανιστικό σχήμα. Ακολούθως τη σκότωσε στον ύπνο της με μια πέτρα.

Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.

Ο 21χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

.Μεγάλη απάτη σε βάρος του ΙΚΑ

Γνωστοί επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διασκέδασης και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, κατηγορούνται για απάτη δεκάδων εκατομμυρίων σε βάρος του ΙΚΑ και άλλων φορέων του Δημοσίου, με τη μέθοδο εικονικών ασφαλίσεων εργαζομένων σε εταιρείες - «βιτρίνες».

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Οικονομική Αστυνομία, ύστερα απο πολύμηνες έρευνες και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 16 ατόμων (πέντε γυναίκών και 11 ανδρών), από 34 έως 76 ετών, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατ΄επαγγελμα ή κατά συνήθεια, της νομοθεσίας περί καταχραστών του Δημοσίου και της νομοθεσίας περί επιβολής κυρώσεων κατά των καθυστερούντων την καταβολή και την απόδοση εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το 2005 έως το 2012, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει και λειτουργούσαν περισσότερες από 12 επιχειρήσεις -«βιτρίνες», οι οποίες μέσω ενός δαιδαλώδους δικτύου αλληλοεπικάλυψής τους έκαναν εικονικές ασφαλίσεις του προσωπικού τους αλλά και του προσωπικού άλλων επιχειρήσεων.

.Συνάντηση Βενιζέλου - Βαρθολομαίου

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Καλωσορίζοντας τον Πατριάρχη, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό, όπως το χαρακτήρισε, οδοιπορικό του κ. Βαρθολομαίου στα Ιεροσόλυμα και στη Ρώμη, καθώς και στη συνάντησή του με τον Πάπα, υπογραμμίζοντας το οικουμενικό μήνυμα ειρήνης που εστάλη και την αναβάθμιση της διεθνούς θέσης του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

«Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την Ορθοδοξία και για το Γένος. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την ιστορική προσφορά σας» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος με την ευκαιρία των πολύ πρόσφατων Ονομαστηρίων του Οικουμενικού Πατριάρχη του ευχήθηκε για μια ακόμη φορά «εις πολλά έτη».

Από την πλευρά του, ο κ. Βαρθολομαίος, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του, που μέσα σε πέντε μήνες επισκέπτεται για δεύτερη φορά το «κλεινόν άστυ». 

Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ, έκανε λόγο για έναν «παλαιό και πολύτιμο φίλο» και πρόσθεσε: «στο πρόσωπό σας χαιρετίζω την έντιμον ελληνική κυβέρνηση και μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό εύχομαι επιτυχία στο έργο της. 

Στο έργο όλων σας, υπό την ηγεσία του κ. πρωθυπουργού και την πολύτιμη σύμπραξη τη δική σας. Φέρνω από την μητέρα Εκκλησία εις τον ελληνικό λαό ευλογία, στοργή, αγάπη και το ενδιαφέρον μας».

.«Ανάγκη μείωσης της φορολογίας»

Στην ανάγκη μείωσης των φόρων για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την ημερίδα του ΕΛΚ, με θέμα: «προκλήσεις για την ΕΕ το 2014-2019», ενώ υπογράμμισε ότι «οι Δημοκρατίες δεν μπορούν να επιζήσουν περικόπτοντας τους μισθούς συνεχώς και για πάντα». 

Η Ελλάδα σύντομα θα έχει ξεπεράσει την κρίση όπως έγινε με την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «ήταν δύσκολο, ήταν οδυνηρό, αλλά έχει γίνει απίστευτη πρόοδος και σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Και μάλιστα, ο πιο αντικειμενικός κριτής κάθε χώρας, οι διεθνείς αγορές, ήδ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.