.Το μαζεύουν: Δεν θα πληρώνονται 100 ευρώ μηνιαίως για το ασφαλιστικό

Μετά το σάλο που προκλήθηκε πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κληθούν να καταβάλουν εισφορά 100 ευρώ υπέρ του ασφαλιστικού, το υπουργείο Εργασίας, σε ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε μύθευμα όλα όσα ακούστηκαν. 

«Τα δημοσιεύματα που αποδίδονται στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και αναφέρονται σε επιβολή εισφοράς 100 ευρώ υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος από τους ελεύθερους επαγγελματίες ή σε επιβολή οποιασδήποτε άλλης εισφοράς συνιστούν μυθεύματα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», υποστηρίζει το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του. «Η πρόταση της κυβέρνησης θα α... περισσότερα »

.Το σχέδιο για άμεση παρακράτηση εισφορών από το τζίρο

Είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών μέσω του τζίρου εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, ενώ ταυτόχρονα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος εισηγείται επιβολή ειδικής εισφοράς σε μισθωτούς με μηνιαίες αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ. 

Την ελάχιστη υποχρεωτική εισφορά σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα εισπράττεται μέσω των αποδείξεων προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλος. 

Η εισφορά αυτή «για ένα διάστημα θα είναι υποχρεωτική και είναι μια από τις σκέψεις για την εξεύρεση πόρων για τα ασφαλιστικά ταμεία», είπε χαρακτηριστικά. Το σχέδιο προβλέπει είσπραξ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.