.Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις 2012 ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Προσθήκη λεζάντας

24/12/2012
11:00
·              Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις πλατείες της πόλης μας από:
·              Κουïντέτο Χάλκινων Πνευστών της «ΑΣΟΝ»
·              Κουαρτέτο Χάλκινων Πνευστόν «PHALANX BRASS»
·              Κουαρτέτο Σαξοφώνων «ΣΥΝΩΔΗ»
·              Κάλαντα από 10μελή μπάντα

29/12/2012
Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια)
19:00 Έντεχνο και λαïκό γλέντι από 5μελές συγκρότημα


31/12/2012
11:00
·              Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες στις πλατείες της πόλης μας από:
·              Κουïντέτο Χάλκινων Πνευστών της «ΑΣΟΝ»
·              Κουαρτέτο Χάλκινων Πνευστόν «PHALANX BRASS»
·              Κουαρτέτο Σαξοφώνων «ΣΥΝΩΔΗ»



.Μπερλουσκόνι: Για όλα φταίνε ο Μόντι και η Γερμανία


«Φταίνε για όλα ο Μόντι και η Γερμανία»,τόνισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Rai Uno

Σύμφωνα με τον Καβαλιέρε, «από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση τεχνοκρατών, χειροτέρεψαν όλα, από το ΑΕΠ μέχρι το  δημόσιο χρέος, διότι ο Μόντι εφάρμοσε χωρίς να αντιδράσει όσα ζητούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις επιβολές της Γερμανίας». 

Η συνέντευξη διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, διότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ισχυρίσθηκε ότι δεν του δινόταν η ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις θέσεις του. Ο Καβαλιέρε, μάλιστα απείλησε, επανειλημμένα,  ότι θα εγκατέλειπε το τηλεοπτικό στούντιο. 

«Οι κυβερνήσεις μου κατάφεραν να παρουσιάσουν  σαφώς πιο σημαντικό έργο από όλες τις υπόλοιπες  που σχηματίσθηκαν μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», τόνισε ο «μίστερ τιβί»

.Δεν θέτει υποψηφιότητα ο Μόντι


Ο παραιτηθείς τεχνοκράτης πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, επιβεβαίωσε σε σημερινή του συνέντευξη Τύπου πως δεν έχει την πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της 24ης-25ης Φεβρουαρίου.

«Δεν θέτω υποψηφιότητα, αλλά μετά τις εκλογές θα μπορούσα να αξιολογήσω την δυνατότητα να αναλάβω πρωθυπουργός, με τους δικους μου όρους», εξήγησε ο Μάριο Μόντι.

Ωστοσο, η δεδηλωμένη θέση του Μόντι, σύμφωνα με τους παρατηρητές, έρχεται σε σύγκρουση με την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο ο οποίος έχει καταστήσει σαφές ότι θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον εκπρόσωπο της πολιτικής δύναμης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.