.Επιασαν πάτο οι πωλήσεις υπολογιστών το τρίτο τρίμηνο του 2015 στην Ελλάδα

*Σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα το 3ο τρίμηνο του 2015, επίδοση που αποδίδεται στην αρνητική επίδραση που είχαν στην αγορά οι κεφαλαιακοί έλεγχοι (capital controls).*

 Eιδιότερα, οι πωλήσεις PCs κατά το εξεταζόμενο διάστημα υποχώρησαν κατά 50% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2014. Η συγκεκριμένη εκτίμηση ανήκει στην IDC και περιλαμβάνεται σε report της εταιρείας για την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην περιοχή ΕΜΕΑ – Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική – το 3 τρίμηνο του 2015 (IDC EMEA Quarterly PC Tracker, Preliminary Results, 3... περισσότερα »

.Η Σαββαΐδου πετά το γάντι στην κυβέρνηση: Δεν παραιτούμαι

«Δεν παραιτούμαι» διαμηνύει στην κυβέρνηση η γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου με πολυσέλιδη επιστολή της, ένα 24ωρο αφότου πηγές του Μαξίμου δήλωναν ότι είναι ζήτημα αρχής η απομάκρυνσή της. 

Η κα Σαββαΐδου, η οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα για τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εις βάρος της, τονίζει ότι οι αποφάσεις της δεν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο, απειλεί με μηνύσεις επειδή δεν έχει λαβει ακόμη κλητήριο θέσπισμα και αφήνει βαριά υπονοούμενα για την χρονική σύμπτωση των επιθέσεων εναντίον της με την μεταφορά υποθέσεων φοροδιαφυγής από τον ΣΔΟΕ σ... περισσότερα »

.Ολοήμερη «μάχη» του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών αύριο

Ολοήμερη θα είναι αύριο η διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, οι οποίοι έρχονται από σήμερα στην Αθήνα και έως την Παρασκευή, ενώ θα ανοίξει σχεδόν όλη η «βεντάλια» των ζητημάτων της συμφωνίας. 

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, η πρώτη συνάντηση θα είναι στις 9.00 το πρωί, με τη συμμετοχή από ελληνικής πλευράς των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. Αντικείμενο της συγκεκριμένης συνάντησης θα είναι ο συντονισμός για την εφαρμογή του προγράμματος. Η δεύτερη συνάντηση ορίστηκε για τις 6.00 το... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.