..ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ..


.Τα «άκουσε» η Ραχήλ Μακρή για το ντύσιμό της στη Βουλή


Συστάσεις για τις ενδυματολογικές επιλογές των βουλευτών έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής, με αφορμή την εμφάνιση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Ραχήλ ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας μία πράσινη φούστα και μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν μία γυναικεία μορφή.

«Στο πλαίσιο των αποφάσεων των Προέδρων πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην εμφάνισή μας, γιατί μας παρακολουθούν», σχολίασε ο Γ. Καλαντζής και πρόσθεσε με νόημα: «Η εμφάνισή μας μπορεί να μην χαρακτηρίζει την πολιτική μας κουλτούρα, αλλά ας προσέχουμε ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το θέρος».

.Πώς θα γίνεται το «φακέλωμα» στις καταθέσεις


Τη δημιουργία Μητρώου Τραπεζικών Λογαριασμών, που θα αποτελέσει τον βασικό κορμό του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου, θα προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την Λογιστική Τυποποίηση και Έλεγχο που θα κατατεθεί έως την Πέμπτη στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις εν λόγω διατάξεις θα δημιουργηθεί στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ανταλλαγή στοιχείων στην οποία θα καταχωρούνται τα τραπεζικά δεδομένα προσώπων που ελέγχονται για παράνομες ενέργειες.

Μετά από αίτημα των ελεγκτικών υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, και χωρίς να απαιτείται δικαστική συνδρομή, οι τράπεζες θα είναι υποχρεωμένες μέσω της πλατφόρμας να κοινοποιούν σε καθορισμένο διάστημα τα στοιχεία καταθετών, που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες.

Αρχικά το Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών θα τροφοδοτείται με στοιχεία καθημερινά μόνο για τους φορολογουμένους που ελέγχονται από τις φορολογικές αρχές ως εμπλεκόμενοι σε έκνομες ενέργειες.

 Εν συνεχεία το Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών θα ενημερώνεται μια φορά το χρόνο για τα στοιχεία όλων των φορολογουμένων φυσικών και νομικών προσώπων.

Ο τελικός μορφότυπος ανταλλαγής των πληροφοριών για την υποβολή των στοιχείων από τις τράπεζες προς τη ΓΓΠΣ δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί. 

Θα περιλαμβάνει ωστόσο τον αριθμό του λογαριασμού, την ημερομηνία ανοίγματος και κλεισίματος του λογαριασμού, τα στοιχεία των κατόχων και των λοιπών συνδικαιούχων, αλλά και τις καταθέσεις και αναλήψεις.

.Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ


Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, μετά από δύο διαδοχικές ήττες, πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Με γκολ των Αθανασιάδη (77΄) και Κατσουράνη (80΄) ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. 

Στο 89΄ ο Σίντελφελντ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στο Σανκαρέ στην περιοχή, παράβαση που τιμωρήθηκε και με πέναλτι, χάρη στο οποίο ο Περόνε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

.Έως 100 δόσεις η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών


Τη δυνατότητα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως 31.12. 2012 σε έως και 48 δόσεις έχουν οι οφειλέτες, σύμφωνα με την εγκύκλιο του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεχάρη που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Οι δόσεις μπορούν να φθάσουν και τις 100 σε περιπτώσεις οφειλετών που έχουν οικονομική αδυναμία να ανταποκριθούν στις 48 δόσεις.
Στην εγκύκλιο διευκρινίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την υπαγωγή στη ρύθμιση.

Οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων (από την 1.1.2013 και μετά )  θα εξοφλούνται σε μέχρι 12 μηνιαίες δόσεις.

.Νέα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στη Βουλή


Νέα σειρά αυστηρών μέτρων, τόσο για τον έλεγχο της οπλοφορίας όσο και για την ασφάλεια του Κοινοβουλίου, προτίθεται να εφαρμόσει ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τα νέα μέτρα αναμένεται να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή και, σύμφωνα με αυτά, μεταξύ άλλων, όλοι οι βουλευτές, εργαζόμενοι και οι επισκέπτες θα είναι υποχρεωμένοι να περνούν, πλέον, μόνον από τις δύο μαγνητικές πύλες εισόδου που βρίσκονται από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και του Άγνωστου Στρατιώτη.

.Προηγείται και σε νεά δημοσκόπηση ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία


Με ποσοστό 45% προηγείται ο κυβερνητικός συνασπισμός, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Stern και του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, δεν εξασφαλίζει ωστόσο κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καθώς οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), με 4%, δεν φθάνουν το όριο εισόδου την Βουλή (5%).
Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) συγκεντρώνουν ποσοστό 41%, έναντι 24% των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) οι οποίοι γιορτάζουν αύριο τα 150 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, ενώ οι Πράσινοι βρίσκονται στο 13% και η Αριστερά στο 8%. 

Το νεοσύστατο κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD), το οποίο υποστηρίζει την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, συγκεντρώνει 3%, όσο και το κόμμα των Πειρατών.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.