.Και ο Νίκος Λιζάρδος μαζί με τον Αντώνη πέττα !!!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΤΑΣ και o υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωστής Παπαναστασόπουλος, καλωσορίζουν στον συνδυασμό τον Λιζάρδο Νίκο!
Ο Λιζάρδος Νίκος είναι Ζωγραφιώτης γέννημα θρέμμα, απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και καθηγητής Φυσικής Αγωγής. 

Ο Νίκος έχει γνωρίσει τα μυστικά του μπάσκετ σε πολλά Ζωγραφιωτάκια. Επίσης, ήταν για πολλά χρόνια προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Καλαθοσφαίρισης.

Ο Νίκος Λιζάρδος με τις γνώσεις του θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό τον αθλητισμό του Δήμου Ζωγράφου.

Νίκο, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές!

.«Αν δεν κερδίσουμε, πρέπει να δούμε πού κάναμε λάθος»

Σε «επιπολαιότητα και μικροκομματισμό» αποδίδει ο Μανώλης Γλέζος τους χειρισμούς στο θέμα των υποψηφιοτήτων στη Θράκη και αποκαλύπτει ότι η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποφασισμένη εξαρχής. 

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Γλέζος σημειώνει ότι οι ενέργειές του δεν υπαγορεύονται από «πολιτικάντικες πλεκτάνες» και απορρίπτει τη λογική εκείνων που βλέπουν τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές ως επικοινωνιακή απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από την εσωκομματική ένταση. 

«Όσοι με γνωρίζουν κατανοούν ότι δεν υπαγορεύουν τις ενέργειές μου οι πολιτικάντικες πλεκτάνες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Το κίνητρό μου για το πότε θα ανακοινωθεί ήταν το χρέος μου απέναντι στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας», λέει χαρακτηριστικά. 

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τις εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο αν η Αριστερά κερδίσει τις ευρωεκλογές και αν δεν τις κερδίσει ο Μανώλης Γλέζος απαντά: «Από τον βαθμό που η Αριστερά πετύχει να έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού θα εξαρτηθούν και οι πολιτικές εξελίξεις. 

Αν η διαφορά με τη Ν.Δ. είναι μεγάλη – που το εύχομαι και το ελπίζω – τότε θα πάμε σε εθνικές εκλογές διότι δεν μπορούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κυβερνούν όταν ο λαός απέδειξε όχι δημοσκοπικά αλλά με την ψήφο του και τη βούλησή του. 

Γι’ αυτό διευκρινίζουμε ότι οι εκλογές είναι δημοψήφισμα. Αν δεν κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, αυτό σημαίνει ότι δεν πετύχαμε να πείσουμε τον ελληνικό λαό και πρέπει εμείς να σκεφτούμε που κάναμε λάθος

.Ευ. Βενιζέλος: «Η δημιουργική Ελλάδα υπάρχει κυρίως στην Περιφέρεια»

«Η δημιουργική Ελλάδα υπάρχει κυρίως στην Περιφέρεια και πρέπει να τη βγάλουμε στο προσκήνιο. Οι εκλογές, οι τοπικές οι περιφερειακές και οι ευρωπαϊκές, είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε αυτή την Ελλάδα και να φύγουμε από τη μιζέρια τον μικροκομματισμό και την γκρίνια» δήλωσε o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό της Άρτας. 

Ο κ. Βενιζέλος, που ξεκίνησε την προεκλογική περιοδεία από την Άρτα, επισκέφτηκε στις 12 το μεσημέρι τον Συνεταιρισμό, συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρη, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ΔΣ, αλλά και στελέχη της συνεταιριστικής επιχείρησης. 

Μεταξύ άλλων επισήμανε πως βούλησή του είναι να ενισχύσει τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και πως η επίσκεψη στην Άρτα ήταν επιθυμία του, διευκρινίζοντας: «Γιατί η περιοχή είναι αυθεντική και ασχολείται με τα πραγματικά θέματα των πραγματικών ανθρώπων. Αυτό είναι που μας λείπει στην Ελλάδα». 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε το μήνυμα ότι «η Ελλάδα μετά την κρίση, υπάρχει, αντέχει και κερδίζει το χαμένο έδαφος» με αφορμή την καλή πορεία και τη συνεισφορά, στην τοπική και την εθνική Οικονομία, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού. 

Τόνισε: «Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός της Άρτας, είναι ένα από τα πιο ισχυρά σήματα στην ελληνική πτηνοτροφία και κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στην αγορά. 

Χαίρομαι γιατί διαπίστωσα σήμερα ότι υπάρχει ένα θέμα σύγχρονο ανταγωνιστικό και αυτό διασφαλίζει δουλειά στις επιχειρήσεις που είναι συνεταιρισμένες, στους υπαλλήλους του συνεταιρισμού, αλλά και προστιθέμενη αξία σε όλη την περιοχή.

.«Νέες κυρώσεις, για τις ρωσικές "προκλήσεις" στην Ουκρανία»

 Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ  Μπαράκ Ομπάμα, αναφερόμενος στην ουκρανική κρίση, δήλωσε από τη Μαλαισία, ότι οι νέες κυρώσεις που πιθανόν να επιβληθούν από τη Δευτέρα σε βάρος της Ρωσίας έχουν στόχο να σταματήσουν τις «προκλήσεις» της Μόσχας στην ανατολική και νότια Ουκρανία. 

«Είναι σημαντικό να λάβουμε περαιτέρω μέτρα για να στείλουμε ένα μήνυμα στη Ρωσία ότι οι ενέργειες αποσταθεροποίησης στην Ουκρανία πρέπει να σταματήσουν» τόνισε.  «Όσο η Ρωσία θα ακολουθεί το δρόμο των προκλήσεων αντί να προσπαθεί να επιλύσει το θέμα αυτό με ειρηνικούς τρόπους και να ενθαρρύνει μια αποκλιμάκωση, θα υπάρχουν συνέπειες και οι συνέπειες αυτές θα αυξάνονται» προειδοποίησε. 

Οι επτά πιο ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες του πλανήτη (G7) αποφάσισαν χθες να επεκτείνουν τις κυρώσεις εναντίον της Μόσχας στοχεύοντας υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον τραπεζικό τομέα και της ενέργειας, απέναντι στην κλιμακούμενη ένταση στην ανατολική Ουκρανία, όπου οι αντάρτες συνεχίζουν να κρατούν από την Παρασκευή ομάδα διεθνών στρατιωτικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ. 

Διπλωμάτες από τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθούν αύριο στις Βρυξέλλες για «να υιοθετήσουν ένα πρόσθετο πακέτο κυρώσεων 2ης φάσης», όπως το πάγωμα περιουσιακών στοιχειών και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.

.Απεργία στις λαϊκές

Σε απεργία διαρκείας κατεβαίνουν από αύριο (Δευτέρα) οι παραγωγοί και οι πωλητές λαϊκών αγορών, κλείνοντας τις λαϊκές όλης της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο, που προωθείται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Για τις 10 το πρωί αύριο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση του κλάδου στην πλατεία Κάννιγγος και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Αντίστοιχη εκδήλωση προγραμματίζεται και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι διαμαρτυρόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 9 στην Καμάρα και θα πορευτούν προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Τα σωματεία παραγωγών και εμπόρων καλούν όλο τον κλάδο σε απεργία διαρκείας από αύριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο σχέδιο νόμου για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο, του οποίου διατάξεις και άρθρα εκτιμάται από τον κλάδο ότι «απειλούν με διάλυση 50.000 οικογένειες, εξυπηρετώντας στο έπακρο τα μεγάλα συμφέροντα».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.