..Ολα ανοιχτά για τη διαπραγμάτευση: Λύση ή αδιέξοδο για την Ελλάδα

Η Τετάρτη αναμένεται να είναι ίσως η πιο κρίσιμη ημέρα των τελευταίων ετών για την Ελλάδα, καθώς, η Αθήνα θα ενημερωθεί για την κοινή πρόταση των Θεσμών και για το πλαίσιο μεταρρυθμίσεων που εκείνοι προτείνουν ώστε να κλείσει το ελληνικό ζήτημα.

 Ηδη από τη νύχτα της Τρίτης, μετά την πενταμερή στο Βερολίνο, οι φήμες και πληροφορίες οργιάζουν στα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ για το τι περιλαμβάνουν οι προτάσεις των δύο πλευρών και, κυρίως, για το αν θα μπορέσει να υπάρξει η πολυπόθητη σύγκλιση. 

Στην παρούσα φάση, πάντως, η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει αισιοδοξία για σύγκλιση ακόμη και εντός... περισσότερα »

.Τα έξι σημεία της πρότασης Τσίπρα: Ανατροπές σε νησιά και ΦΠΑ

Τις προτάσεις της Αθήνας για τα ζητήματα που έχουν αποδειχθεί «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές τους προηγούμενους μήνες, περιλαμβάνει το κείμενο- λύσης που εστάλη χθες στους Θεσμούς.

 Το κείμενο περιλαμβάνει τις ελληνικές θέσεις για το πρωτογενές πλεόνασμα, τον ΦΠΑ, το ασφαλιστικό, τον ΕΝΦΙΑ, την έκτακτη εισφορά και τα εργασιακά. 

Οι προτάσεις βασίζονται σε εκείνες που έχουν συζητηθεί στο Brussels Group. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η Αθήνα προτείνει τρεις συντελεστές για το ακανθώδες θέμα του ΦΠΑ και κατάργηση της έκπτωσης για τα νησιά, ενώ σε ότι αφορά το πρωτο...περισσότερα »

.Ντάισελμπλουμ: Δεν είναι δυνατή μια συμφωνία μέσα στην εβδομάδα

Δε βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και στέκεται ψύχραιμος απέναντι στο σχέδιο «take it or leave it» της κυβέρνησης που ήδη γράφεται στο Μαξίμου. «Ανεπαρκή» έκρινε την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ.

«Έχει καταγραφεί πρόοδος, αλλά είναι πράγματι ανεπαρκής» δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ, ο οποίος είναι επίσης υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, σε συνέντευξή του στο ολλανδικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL. «Δεν έχουμε συγκλίνει επαρκώς (στις διαπραγματεύσεις), αυτό είναι το συμπέρασμά μας», πρόσθεσε και σ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.