.Ομαδικές απολύσεις ή... ανοησίες;

Το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας ενέκρινε την ομαδική απόλυση 45 εργαζομένων από τους 74 στη Χαλυβουργία Ελλάδος, για να... εξυγιανθεί και να επιζήσει η εταιρεία! Πρόκειται για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας, παρότι το σκεπτικό της σχετικής απόφασης μοιάζει να είναι λογικό... 

Αλλά δεν είναι! Η ελληνική βιομηχανία βρίσκεται σε κρίση. Οι βιομηχανίες εγκαταλείπουν τη χώρα ή κλείνουν (έχουμε φαινόμενο αποεπένδυσης) γιατί το κόστος ενέργειας, το κόστος του δανεισμού και η υψηλή φορολογία καθιστούν τα προϊόντα τους μη ανταγωνιστικά στις εξωτερικές αγορές (εξαγωγές), με δεδομένη την ... περισσότερα »

.«Όταν χάνεις 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για αδικία»

Δεν κρύφτηκε πίσω απ' την καλή εμφάνιση της Εθνικής ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος δεν θέλησε επ' ουδενί να μείνει στο πρόσωπο που έδειξε η Ελλάδα κόντρα στην Κολομβία, αλλά ίσα-ίσα εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος -κυρίως για την αμυντική αδράνεια- για τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι διεθνείς και δεν εκμεταλλεύτηκαν.

«Όταν χάνεις 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για αδικία. Κάνοντας κάτι τέτοιο και μιλώντας μόνο γι’ αυτό είναι σα να αποφεύγεις την πραγματικότητα και να μην θες να δεις κατάματα την αλήθεια. 

Από κει και πέρα, είναι αλήθεια πως κυρίως στο πρώτο μέρος -αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ της Κολομβίας- κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε», είπε στο πρώτο του σχόλιο και πρόσθεσε:

«Ενώ πήγαμε καλά και στο δεύτερο μέρος, πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ λόγω αδράνειας, είχαμε την φάση του Γκέκα για να απαντήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Στο πώς μετά από μια καλή εμφάνιση με ευκαιρίες, φτάσαμε να χάνουμε με 3-0. Υπήρξαν πολλά θετικά πράγματα, αλλά ταυτόχρονα και κάποια άλλα που φάνηκαν απ’ το βαρύ αποτέλεσμα».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.