.Πανευρωπαϊκό κόμμα θέλει να ιδρύσει ο Γ. Βαρουφάκης

Πανευρωπαϊκό πολιτικό φορέα θα ήθελε να ιδρύσει ο Γιάννης Βαρουφάκης, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην Αυστραλία. 

«Αντί να εμπλακώ σε μια προεκλογική καμπάνια, η οποία είναι λυπηρή και άκαρπη, θα παραμείνω πολιτικά ενεργός, και ίσως περισσότερο από ό,τι τώρα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσπαθώντας να στήσω ένα ευρωπαϊκό δίκτυο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης. 

«Πιστεύω ότι πρέπει να στοχεύσουμε σε ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα μετεξελιχθεί σε πανευρωπαϊκό κόμμα...» Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρομοίωσε τον κ. Τσίπρα με τον Σίσυφο και υποστήριξε ότι σε μερικούς μήνες ... περισσότερα »

.Τσίπρας: Ζήτω το Μνημόνιο!... Πρόκειται για έναν αμετανόητο, ψεύτη και στριμωγμένο πολιτικό

Την ίδια στιγμή που η Ζωή τα έκανε μπάχαλο για μια ακόμη φορά, με την οποία συνδέεται με σχέση συντροφικότητας, ο πρωθυπουργός απολογήθηκε στον Alpha για τα πεπραγμένα του. Πιθανότατα η πρόεδρος της Βουλής να είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον Τσίπρα αφού τουλάχιστον η πρώτη προσφέρει θέαμα. 

Απειλεί με σύλληψη τον Στουρνάρα, εξαπολύει επιθέσεις κατά πάντων, στήνει δικαστήρια, αλλάζει επιτροπές, βρίζει και ασχημονεί κατά της Δημοκρατίας. 

Ο δεύτερος τι να μας πει; Εμφανίστηκε εκνευρισμένος, πελιδνός, επιθετικός και απολογητικός ως μνημονιακός πλέον πρωθυπουργός. Προσπάθησε να δικαιολ... περισσότερα »

..Μεϊμαράκης: Μικρός και λίγος ο Τσίπρας -Εκανε πραγματικό ριφιφί για τις ψήφους των πολιτών

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος λέγοντας ότι "επέδειξε καθεστωτική νοοτροπία και αλαζονεία και άρχισε να κρύβεται. Έδειξε ότι περιφρονεί το Σύνταγμα, έδειξε ότι είναι σε πανικό. Τον παρακολουθούμε αλλά δεν τον ακολουθούμε". 

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι από την εξαγγελία των εκλογών μόνο η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε, αντίθετα είναι έτοιμη και μετά την επίσημη ανακήρυξη θα αρχίσει να τρέχει η καμπάνια του κόμματος στο διαδίκτυο. Προανήγγειλε, ακόμα, ότι η πρώτη συγκέντρωση της ΝΔ θα γίνει την Τρίτη στη Ρηγίλλης «για επιστροφή στις ... περισσότερα »

.Σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% όλα ανεξαιρέτως τα κρέατα – Αρκεί να είναι βρώσιμα

*Την εγκύκλιο για την εφαρμογή μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ 13% στα βρώσιμα κρέατα, παραπροϊόντα σφαγίων και παρασκευάσματα κρεάτων εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% υπόκεινται πλέον όλα ανεξαιρέτως τα κρέατα, καθώς και τα παρασκευάσματα κρεάτων, τα οποία είναι κατάλληλα για τη διατροφή του ανθρώπου.*

 Ως εκ τούτου, σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% υπάγονται πλέον βρώσιμα, νωπά, διατηρημένα με απλή ψύξη ή κατεψυγμένα, κρέατα βοοειδών και βρώσιμα παραπροϊόντα σφαγίων. Κατά συνέπεια, όσον αφορά τα βρώσιμα κρέατα και παρασκευ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.