.Επιχείρηση: «Φιμώστε τον Πανούση»

Οι Μαινάδες της αριστερής δημοσιογραφίας και των ντελίβερι μπόις τους εκσυγχρονιστή Αλέξη άρχισαν να ουρλιάζουν: «Προϊόν υποκλοπής οι διάλογοι του Λάμπρου. Ο Πανούσης έκλεψε τα διαβαθμισμένα έγγραφα.

 Ο πρώην υπουργός εκμεταλλεύτηκε τον κοριό της ΕΥΠ. Επιχείρηση σπίλωσης της κυβέρνησης που θέλει να βγάλει τη χώρα από το βούρκο. Οι εκδότες που έχουν χρεοκοπήσει πολεμάνε την κυβέρνηση γι’ αυτό βγάζουν το σκάνδαλο Πανούση». Αυτά κι άλλα πολλά ακούμε και διαβάζουμε στις… Πράβντες του ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφορούν καθημερινά, άγνωστο με τα λεφτά τίνος. Και το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: Ακόμη... περισσότερα »

.«Κόβουν» τη μισή σύνταξη οι δανειστές -Η πρόταση-σοκ που έριξαν στο τραπέζι

Τεράστιες μειώσεις στα ποσά που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι που δεν βρίσκονται κοντά στο όριο ηλικίας των 67 ετών ζητούν οι δανειστές, λόγω των χαμηλών εσόδων των Ταμείων. 

Όπως όλα δείχνουν, οι θεσμοί διαπιστώνουν ότι παρά τα επώδυνα μέτρα του νέου ασφαλιστικού, τα νούμερα δεν βγαίνουν και έτσι ζητούν επιπλέον περικοπές οι οποίες θα επηρεάσουν εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους που είτε έχουν βγει στη σύνταξη είτε πρόκειται να βγουν στο επόμενο διάστημα. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, η πρότασή τους είναι οι δικαιούχοι να λαμβάνουν έως το 60% της σύνταξης που τους αναλογεί μέχρι ένα όριο... περισσότερα »

Κομισιόν: Ελπίζουμε πως τα μέτρα θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες

Συνεχίζεται η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ο οποίος όμως δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τη σημερινή απεργία. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, η πρόοδος γίνεται σε «τεχνικό και πολιτικό επίπεδο».

 Υπενθύμισε παράλληλα ότι με το τέλος των διαπραγματεύσεων θα ακολουθήσει εξέταση από τους Θεσμούς, και στη συνέχεια θα συγκληθεί το Euroworking Group για να επικυρώσει την εκταμίευση «αυστηρά πριν την επόμενη εβδομάδα». Ολόκληρη η δήλωση του Μαργαρίτη Σχοινά: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μαζί στο πολιτικό και τεχνικό επ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.