.ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ Μοίρασε ευχές και φαγητό στους άστεγους του Λος Άντζελες!


Ο διάσημος ηθοποιός Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) έκλεισε τα 70 του χρόνια τον Ιούλιο, αλλά συνεχίζει με το πάθος και την θέληση εφήβου, να προσφέρει όσο μπορεί τους συνανθρώπους του...
Θρύλος πραγματικός της έβδομης τέχνης, ο δημοφιλής Φορντ, δείχνει να συμπονεί όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και προσφέρει απλόχερα το φιλανθρωπικό του έργο.
Έτσι και την παραμονή των Χριστουγέννων, βρέθηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες να προσφέρει την αγάπη του, τις ευχές του και ένα ζεστό πιάτο φαγητό στους άστεγους της πόλης!
Εκατοντάδες άνθρωποι χτυπημένοι από την κρίση, πήραν ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο και μοιράστηκαν ένα χορταστικό γεύμα, από τον Χάρισον που συμμετέχει εδώ και χρόνια στο πρόγραμμα της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Los Angeles Mission".
Απούσα από την εκδήλωση η αγαπημένη του ηθοποιού, Γκαλίστα Φλοκχαρντ (Calista Flockhart) σύντροφός του από το 2001 και σύζυγός του από το 2011.

.Τα «είπαν» στον Πρόεδρο και στους πολιτικούς αρχηγούς


Η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έκαναν «ποδαρικό» με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Κάρολο Παπούλια σήμερα, για τα «πουν» στη συνέχεια η χορωδία του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Μεσογείων και Λαυρεωτικής και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο η «Ελπίδα». 

Ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία άκουσαν κάλαντα από τους Βρακοφόρους της Κρήτης οι οποίοι αφιέρωσαν στον πρωθυπουργό και μία μαντινάδα. Στην συνέχεια ο Πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα από τον ευβοϊκο σύλλογο «Αλωνάκι».

Στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο έψαλλαν τα κάλαντα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μαρία Κόκκορη», το έργο των οποίων υποστηρίζει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ». 

Ο κ Καμμένος ευχήθηκε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων «σε όλη την Ελλάδα, την Κρήτη και τον Πόντο, που ήλθαν σήμερα να μας ευχηθούν, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία και Καλή Λευτεριά και λέμε ότι υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα υπάρχει όσο υπάρχει λεβεντιά και όσο είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ελευθερία μας». 

Οι Βρακοφόροι από την Κρήτη έψαλαν τα κάλαντα και στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη στον οποίο αφιέρωσαν μια μαντινάδα για την συμμετοχή του κόμματός του στην κυβέρνηση.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.