.Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει...


Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει τους 26ουςΠανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων από 7-16 Σεπτεμβρίου 2012 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου ( Γ. Ζωγράφου 17, είσοδος από πλατεία Αγ. Γεωργίου).

Στόχος αυτού του θεσμού, είναι η ανάδειξη της Τέχνης του Θεάτρου, η προβολή των Ερασιτεχνικών Θιάσων και η επαφή του κοινού με τα έργα καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.
Το Φεστιβάλ Πανελληνίου Ερασιτεχνικού Θεάτρου λειτουργεί ιδιαίτερα, ως δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις ερασιτεχνικές ομάδες, στις οποίες δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούν, συμβάλοντας στην ανταλλαγή και τη μεταφορά ιδεών και γνώσης πάνω στο θεατρικό γίγνεσθαι.
Όλοι οι συμμετέχοντες προέρχονται από αξιόλογες θεατρικές ομάδες που λειτουργούν, ως κυψέλες πολιτιστικής έκφρασης σε όλη τη χώρα , ανθρώπους που καταθέτουν την ψυχή και το μεράκι τους στο θέατρο.
Φέτος θα φιλοξενηθούν 8 θίασοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας που επιλέχθηκαν από ειδική επιτροπή ανθρώπων του θεάτρου, επιλογή πραγματικά πολύ δύσκολη. Την Κριτική Επιτροπή απαρτίζουν οι:
Πρόεδρος: Θανάσης Παπαγεωργίου
(σκηνοθέτης-ηθοποιός, ιδρυτής του Θεάτρου «ΣΤΟΑ»)
Μέλη: Εύα Καμινάρη (ηθοποιός)
Λέα Κούση (σκηνογράφος)
Βασιλική Στρακαντούνα (ηθοποιός-δημοτική σύμβουλος)
Ντορίν Λασκαρίδου (μουσικός)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα
ΕΡΓΟ: «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ματέϊ Βισνιέκ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Έρση Βασιλικιώτη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Γκεσούλης

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ»
ΕΡΓΟ: «Κομμάτια και Θρύψαλα»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Σκούρτης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάσος Σταθάς

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας»
ΕΡΓΟ: «Ο μουγγός»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στρατής Καρράς
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παύλος Καράγιωργας

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα «CarpeDiem» του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου «Η Τρικυμία»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ουίλιαμ Σαίξπηρ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη

ΤΡΙΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης
ΕΡΓΟ: «Σαίξπηρ τα πάντα όλα»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Άνταμ Λονγκ, Ντάνιελ Σίνγκερ & Τσες Μπόργκενσεν
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Βιολέτα Διώνη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: η ομάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ» Περιγιαλίου Κορινθίας
ΕΡΓΟ: «Ένας ήρωας με παντούφλες»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αλέκος Σακελλάριος- Χρήστος Γιαννακόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολυξένη Ορκοπούλου – Ξανθάκη

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
ΕΡΓΟ: «Ματωμένος Γάμος»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Χρήστος Σαλτόγλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρήστος Σαλτόγλου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΠΑΠ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΡΓΟ: «Κοκταίηλ από βότκα μολότωφ»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Άντον Τσέχωφ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Κατερίνα Μπλάτσου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κατερίνα Μπλάτσου

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΜΑΔΑ: Θεατρική Ομάδα Κοινωνικής Επανένταξης 18 Άνω» ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΡΓΟ: «Το μεγάλο μας τσίρκο»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ιάκωβος Καμπανέλλης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παναγιώτης Ζαγανιάρης, Σοφία Πετροπούλου

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΛΗΞΗ 26ων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΧΡΎΣΑΝΘΟ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ-ΜΠΟΣΤ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Ώρα Έναρξης: 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


.Μέρκελ: Η ΕΚΤ δρα στο πλαίσιο της εντολής της


«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα λειτουργεί στο πλαίσιο της εντολής της για νομισματική σταθερότητα. Ωστόσο, μέτρα που εξυπηρετούν στη σταθερότητα του νομίσματος δεν μπορούν να αντικαθιστούν την πολιτική παρέμβαση», είπε η Άνγκελα Μέρκελ σε δημοσιογράφουςμετά τις ανακοινώσεις του Μ. Ντράγκι για αγορά κρατικών ομολόγων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Στο μεταξύ, η Γερμανίδα καγκελάριος φέρεται σύμφωνα με βουλευτή του  κόμματός της, τον οποίο επικαλείται επίσης το Bloomberg, να έχει ταχθεί υπέρ της υπέρ της αγοράς κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ 

εάν η κίνηση εμπίπτει στο πεδίο της αποστολής της τράπεζας να σταθεροποιήσει το ευρώ παρά αν στοχεύει να χρηματοδοτήσει το δημοσιονομικό χρέος, ανέφερε Γερμανός βουλευτής, επικαλούμενος τα όσα είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος απευθυνόμενη στα μέλη του κόμματός της.

«Η νομισματική πολιτική και η δημοσιονομική πολιτική είναι δύο διαφορετικά ζητήματα. 
Πρέπει να αντιμετωπίζονται ξεχωριστά», είπε η Μέρκελ σύμφωνα με τον Norbert Barthle, ειδικό επί θεμάτων προϋπολογισμού του κυβερνητικού συνασπισμού.

.«Θα στηρίξουμε την αγορά κρατικών ομολόγων σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης»


«Η ΕΚΤ ξεκινά σχέδιο με ονομασία «Monetary Outright Transactions» στόχος του οποίου είναι να αποτρέψει την επιβεβαίωση οποιουδήποτε σεναρίου διάσπασης της ευρωζώνης» αυτό ανέφερε πριν από λίγο ο διοικητής της ΕΚΤ κ. Μάριο Ντράγκι. 

Ο κ. Ντράγκι υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα αγορών ομολόγων της ΕΚΤ θα είναι αποκλειστικά από τη δευτερογενή αγορά. «Θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε σημαντικές στρεβλώσεις στις αγορές ομολόγων», 
σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα δοθούν σε ξεχωριστό ανακοινωθέν. 

Όπως ανέφερε ο κ. Ντράγκι «έχουμε δεσμευτεί να στηρίξουμε την αγορά κρατικών ομολόγων σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης. 

Η ΕΚΤ παραμένει εντός της αποστολής της για σταθερότητα των τιμών». Λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν σε επόμενη συνέντευξη τύπου για την οποία η ΕΚΤ θα βγάλει ανακοίνωση

Παράλληλα ο διοκητής της ΕΚΤ τόνισε ότι «παραμένει η αβεβαιότητα στις αγορές και την οικονομία» και ότι «η οικονομική ανάπτυξη στη ζώνη του ευρώ παραμένει υποτονική».

.Συνάντηση αρχηγών τη Κυριακή


Εντείνονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για την πραγματοποίηση της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα.
Είχε προηγηθεί δυσφορία από πλευράς ΠΑΣΟΚ για σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου σχετικά με συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

.Λαγκάρντ: Σημαντικά βήματα για την σταθερότητα στην ευρωζώνη οι αποφάσεις της ΕΚΤ


Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, χαιρετίζει τις σημερινές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

«Χαιρετίζουμε θερμά το νέο πλαίσιο παρέμβασης της ΕΚΤ», αναφέρει σε δήλωσή της, για τις  Άμεσες Νομισματικές Συναλλαγές (ΟΜΤ) στις αγορές κρατικών ομολόγων χωρών που δέχονται υποστήριξη από τα ευρωπαϊκά ταμεία βοήθειας (ΕΤΧΣ και ΕΜΣ), σε ό,τι αφορά τα  μακροοικονομικά προγράμματα προσαρμογής τους και την εφαρμογή των σχετικών διαρθρωτικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων. 

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η «αποφασιστική εφαρμογή» του νέου προγράμματος παρέμβασης θα βοηθήσει στη διόρθωση της μετάδοσης της νομισματικής πολιτικής, 

καθώς και στην υποστήριξη των προσπαθειών των χωρών μελών να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση με λογικό κόστος και για σταθερή μακροοικονομική προσαρμογή.
 
Τέλος, η κ. Λαγκάρντ επισημαίνει ότι βλέπει τη δράση της ΕΚΤ ως ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της σταθερότητας και της ανάπτυξης στην ευρωζώνη.

.Βήμα για την επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων


Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, μετά από σχετική απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, καταργείται το ελάχιστο ποσοστό, το οποίο πρέπει να κατέχει το Δημόσιο σε επιχειρήσεις, προκειμένου να επισπευτεί έτσι η διαδικασία αποκρατικοποίησής τους.

Η Πράξη αφορά σε, ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, καθώς και τους Οργανισμούς Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.    

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η εποπτεία της διαδικασίας αποκρατικοποιήσεων θα διασφαλιστεί, από πλευράς Δημοσίου, από τη λειτουργία Ρυθμιστικών Ανεξάρτητων Αρχών, που θα εγγυώνται ταυτόχρονα το δημόσιο συμφέρον ως προς τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

.Ποιοτικό πριμ για στάρι, λάδι, αιγοπρόβατα και αγελάδες και το 2013


Θα δοθεί και το 2013 το ποιοτικό πριμ για σιτάρι, λάδι, αιγοπρόβατα και αγελάδες. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρατείνεται για ένα χρόνο το καθεστώς των άμεσων ενισχύσεων για τους αγρότες, η ενίσχυση, δηλαδή, μέσω δικαιωμάτων και το ποιοτικό παρακράτημα, για τις εν λόγω περιπτώσεις.

Το τρέχον κανονιστικό πλαίσιο για την ΚΑΠ και ειδικά για τις άμεσες ενισχύσεις προβλεπόταν να λήξει στο τέλος του 2012, καθώς από το 2013, θεωρητικά, θα υπήρχε νέος κανονισμός για την προγραμματική περίοδο 2013 - 2020.

Όμως, όπως αναφέρει το υπουργείο, παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η μετάθεση της έναρξης του νέου καθεστώτος στο 2014, για όλη την ΕΕ.

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη ετοιμάσει κανονισμό με τον οποίο δίνεται η παράταση και ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας και αναμένεται να δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα.

.ΚΚΕ: Άμεσο και επείγον ζήτημα η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας


«Η λήψη άμεσων μέτρων προστασίας που ανακουφίζουν σήμερα τους ανέργους και τις οικογένειές τους, όπως πρότεινε το ΚΚΕ με την πρόταση νόμου που κατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή, είναι άμεσο και επείγον ζήτημα», υπογραμμίζεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.
«Το πρόβλημα όμως της ανεργίας δεν αντιμετωπίζεται χωρίς ριζικές αλλαγές και ανατροπές.

 Κανένα από τα κόμματα που θεωρούν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ ως μονόδρομο, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ανεργία, γι' αυτό το μόνο φάρμακο που χρησιμοποιούν είναι να την μοιράζουν σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους, τσακίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα», αναφέρεται στο σχόλιο.

Και προστίθεται ότι «η σταθερή εργασία για όλους, με σύγχρονα δικαιώματα, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την κοινωνικοποίηση όλων των μεγάλων επιχειρήσεων, με κεντρικά σχεδιαζόμενη ανάπτυξη και εργατικό- λαϊκό έλεγχο».

.Τραγωδία με 54 νεκρούς λαθρομετανάστες ανοιχτά της Σμύρνης


Στους 54 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών στο ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί στα ανοιχτά της Σμύρνης, καθώς βυθίστηκε τουρκικό σκάφος που μετέφερε παράνομα μετανάστες.
Ο βοηθός νομάρχης της Σμύρνης, Αρνταχάν Τοτούκ δήλωσε πως έχουν βρεθεί 39 πτώματα, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με τις έρευνες βατραχανθρώπων, υπάρχουν άλλα 15 πτώματα εγκλωβισμένα στην αποθήκη του σκάφους. 

«Νομίζω ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών θα είναι 54» είπε ο Τοτούκ. Από τους νεκρούς, 20 είναι παιδιά.
Έχουν διασωθεί 45 άτομα, μεταξύ των οποίων ο καπετάνιος και ο βοηθός του, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Ο κ. Τοτούκ είπε, επίσης, ότι πρόκειται για σκάφος μήκους 15 μέτρων και ότι, στην πλειοψηφία τους, οι μετανάστες ήταν Παλαιστίνιοι.

.Στο 24,4% η ανεργία τον Ιούνιο


Στο 24,4% εκτινάχθηκε η ανεργία στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος, από 23,5% τον Μάιο 2012 και 17,2% τον Ιούνιο πέρυσι. Άνεργοι είναι πλέον 1.216.410 άτομα, καθώς μέσα σε έναν χρόνο περίπου 1.000 πολίτες έχαναν κάθε ημέρα την εργασία τους. Ειδικά για τους νέους έως 24 ετών, η ανεργία αποτελεί «μάστιγα» και καταρρίπτει κάθε αρνητικό ρεκόρ, καθώς «εκτοξεύτηκε» στο 55%. 

Αλλά, και στην πλέον παραγωγική ηλικιακή ομάδα, αυτή των 25 - 34 ετών, η ανεργία «σκαρφάλωσε» στο 32,1%.

Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.766.415 άτομα και μειώθηκαν κατά 358.340 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2011 (μείωση 8,7%) και κατά 34.337 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2012 (μείωση 0,9%).

Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.372.097 άτομα. Οι οικονομικά μη ενεργοί (τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία), αυξήθηκαν κατά 20.194 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο πέρυσι (αύξηση 0,6%) και κατά 5.251 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2012 (αύξηση 0,16%).

Ηλικιακά, στους νέους 15- 24 ετών η ανεργία είναι 55% (από 44,4% τον Ιούνιο 2011). Ακολουθούν οι ηλικιακές ομάδες 25- 34 ετών (32,1% από 24%), 35- 44 ετών (21,3% από 14%), 45- 54 ετών (17,9% από 11,8%), 55- 64 ετών (13% από 8,1%) και 65- 74 ετών (4,5% από 2,4%).

Η ανεργία παραμένει «γένους θηλυκού». Στις γυναίκες το ποσοστό αυξήθηκε στο 28,1% από 21% τον Ιούνιο πέρυσι και στους άνδρες στο 21,7% από 14,5%.

.Ένστολη πορεία διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο


Στη σημερινή πορεία οι αστυνομικές δυνάμεις δεν συνόδευσαν, αλλά ηγήθηκαν της πορείας, διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. 
Με έντονο παλμό και κρατώντας πανό με συνθήματα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Σωμάτων Ασφαλείας, από νωρίς το απόγευμα ένστολοι αστυνομικοί, πυροσβέσεις και λιμενικοί απ? όλη την Ελλάδα, είχαν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ενάντια στις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Από νωρίς, βρέθηκαν στο πλάι των διαμαρτυρόμενων ενστόλων, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, μαζί με εκπροσώπους της ομογένειας των ΗΠΑ, των συγγενών σφαγιασθένων Διστόμου και συνδικαλιστικών οργάνων των παραγωγικών τάξεων.

Οι διαδηλωτές αφού έψαλαν τον εθνικό ύμνο και εν μέσω φωτοβολίδων,  μέσω της οδού Βασ. Σοφίας που έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, πορεύτηκαν  αρχικά 
προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου στάθηκαν φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρίας και στήνοντας «κρεμάλες», και στη συνέχεια προς τη Βουλή, όπου επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.