.Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Ζωγράφου 2014

Την κοινωνική μας αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας καλούμαστε να εκφράσουμε, συμμετέχοντας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος μας σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου,

την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014
στην πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια),
από 9:00 έως 13:00.
Στόχος, είναι η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ζωγράφου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλήςδιαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Ο όγκος αίματος που προσφέρεται είναι μόνο το 1/20 του συνολικού όγκου αίματος του οργανισμού του ανθρώπου και η αναπλήρωσή του γίνεται σε 10 λεπτά.
Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζεται στην ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή όλων των πολιτών.
Κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο.

Χαρίστε ζωή!

.Έρχεται το Facebook των πλουσίων

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, στο στυλ του Facebook, αποκλειστικά για πλούσιους άνοιξε τις πύλες του, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακό ιστότοπο cnet.

Το όνομά του είναι Netropolitan. Το κόστος εγγραφής «αγγίζει» τα 9.000 δολάρια ενώ η ετήσια συνδρομή είναι 3.000 δολάρια. Το πριβέ κοινωνικό δίκτυο δεν έχει διαφημίσεις ενώ προσφέρει απεριόριστη χρήση αποθήκευσης αρχείων σε cloud.
 Κατά τα άλλα, κάθε χρήστης μπορεί να «δικτυωθεί» (ανταλλάσσοντας σχόλια, προσθέτοντας φίλους, συμμετέχοντας σε ομάδες κτλ) όπως ακριβώς και στο Facebook.

.Άχρηστα τα κλεμμένα κινητά - Σε εφαρμογή, από την Παρασκευή, η απόφαση της ΕΕΤΤ

«Φρένο» στα κλεμμένα κινητά βάζει, από μεθαύριο Παρασκευή, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μιας και όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένες να απενεργοποιούν μέσω του κωδικού ΙΜΕΙ (International Mobile Equipment Identity- Διεθνής Κωδικός Κινητών Τηλεφώνων), όλες τις συσκευές κινητών τηλεφώνων που δηλώνονται από τους συνδρομητές τους ως κλεμμένες.

Έτσι λοιπόν, ένα κλεμμένο κινητό θα είναι πλέον άχρηστο και δεν θα μπορεί να μεταπωληθεί στην εγχώρια «μαύρη» αγορά, μιας και δεν θα ενεργοποιείται με άλλη κάρτα SIM της ίδιας ή άλλης εταιρείας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνωστοποίηση του κωδικού ΙΜΕΙ της κλεμμένης συσκευής από τον συνδρομητή στον πάροχό του. Ο κωδικός ΙΜΕΙ περιλαμβάνει πληροφορίες για τον κατασκευαστή και το μοντέλο της συσκευής και αποτελεί την «ταυτότητα» κάθε συσκευής.

.Το διπλό «χτύπημα» της Κουμουνδούρου στον Σαμαρά

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τα όσα ειπώθηκαν μετά την ολοκλήρωσή της. 

Την ώρα που από την Κουμουνδούρου διέρρεαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται *μία ανάσα πριν την αυτοδυναμία*, με την επιλογή του χρόνου που έγιναν οι διαρροές - δηλαδή όσο ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν με τη γερμανίδα Καγκελάριο - μόνο τυχαία να μην μπορεί να θεωρηθεί, παράλληλα έκαναν λόγο για «θλιβερή εικόνα του πρωθυπουργού» η οποία εκθέτει τόσο τον ίδιο όσο και τη χώρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο ένθερμο υποστηρ... περισσότερα »

.Ο αμερικανικός Τύπος για την επίσκεψη Αντ. Σαμαρά, στο Βερολίνο

Η δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι η «Ελλάδα μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια της» και ότι «δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο στήριξης», προβάλλεται από αμερικανικά ΜΜΕ. Σε δημοσίευμα της *«Γουόλ Στριτ Τζέρναλ»*
 για τη χθεσινή συνάντηση του κ. Σαμαρά με τη Γερμανίδα Κκγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο, αναφέρεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη του Βερολίνου στις προσπάθειες και τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης να ενισχύσει την ανάπτυξη και την απασχόληση. 
Επίσης, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του για την «πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στην αναδιάρθρωση... περισσότερα »

.Ελληνικά πυρομαχικά στις κουρδικές δυνάμεις

Με την αποστολή πυρομαχικών στις κουρδικές δυνάμεις του Ιράκ και με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας πρόκειται να συμμετάσχει η Ελλάδα, έπειτα και από σχετική εισήγηση του ΓΕΕΘΑ, στον διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, τη συγκρότηση του οποίου χαιρετίζει, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. 

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι αεροπορικές επιδρομές των Αμερικανών και των Αράβων συμμάχων τους εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών στη Συρία - με τη Ουάσιγκτον να υποστηρίζει ότι σε μία από αυτές έχασε τη ζωή του  και ο ηγέτης μιας ομάδας βετεράνων της αλ Κάιντα η οποία είναι γνωστή ως "Ομάδα Χορασάν"
Επιθέσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσε και ο κυβερνητικός στρατός της Συρίας, η οποία μάλιστα εκτιμά ότι οι αμερικανικές επιδρομές κινούνται μέχρι τώρα "στη σωστή κατεύθυνση" εφόσον η Δαμασκός ενημερώθηκε προκαταβολικά και δεν πλήττονται άμαχοι ή συριακοί στρατιωτικοί στόχοι.
"Να εγκαταλείψουν το πεδίο της μάχης όσο ακόμη μπορούν" κάλεσε τους τζιχαντιστές ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, προαναγγέλλοντας ότι οι επιδρομές κατά του "δικτύου του θανάτου", όπως είπε, θα συνεχισθούν. 
Παράλληλα, κάλεσε το Ιράν να μην αφήσει την ευκαιρία να συνάψει οριστική συμφωνία με τις έξι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη για το πυρηνικό του πρόγραμμα.
Ήδη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί είχε συνάντηση με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον - την πρώτη μεταξύ ηγετών των δύο χωρών από το 1979. 

.«Βλέπουν» πρόωρη έξοδο του ΔΝΤ

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την Άγγελα Μέρκελ ενίσχυσε τις προσδοκίες για πρόωρη έξοδο του ΔΝΤ από τη χώρα, αναφέρει η Goldman Sachs στο ημερήσιο report της για τις ευρωπαϊκές οικονομίες.
Όπως εξηγεί ο οίκος, η Αθήνα μάλλον θα επιδιώξει να αποκοπεί από την οικονομική βοήθεια του ΔΝΤ νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, αφού πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες για το επόμενο έτος.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.