.Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ.... Φεύγουν και τα τελευταία… ποντίκια

Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, φεύγουν και τα τελευταία… ποντίκια. Είναι η φράση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και είναι η πραγματικότητα. Εκτός από τους 25 βουλευτές που επίσημα πήγαν με τον Λαφαζάνη υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν θα κατέβουν στις εκλογές, δεν θα είναι στις λίστες του κόμματος επειδή οι ίδιοι δε θέλουν να έχουν σχέση με τον Τσίπρα. 

Ακούγονται τα ονόματα της κυρά Τασίας και του συζύγου υπουργού κ. Δρίτσα, αλλά εδώ νομίζουμε ότι δεν θα στεναχωρηθεί και κανένας. Και δεν είναι μόνο οι γνωστοί που φτύνουν εκεί που έγλειφαν μέχρι σήμερα. Σε όλη την Ελλάδα αποχωρούν δεκάδε... περισσότερα »

.Το παράλληλο σύμπαν της Κουμουνδούρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει σκοπό του να παίξει με τα νεύρα μας και να μας τρελάνει όλους. Ετοιμάζεται λέει να παρουσιάσει αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα ενόψει τον εκλογών το οποίο θα είναι «παράλληλο» με το μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας και ψήφισε στη βουλή και θα εφαρμοστεί «ανεξάρτητα» από το μνημόνιο προκειμένου όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού να ελαφρύνουν τις επιπτώσεις του μνημονίου. 

Το δήλωσε η Γεροβασίλη λέγοντας ότι θα είναι «αντίρροπο» στο μνημόνιο, το είπε με άλλα λόγια και ο Βούτσης μιλώντας για «ισοδύναμα» μέτρα, σ’ αυτή τη γραμμή κινήθηκε και ο Φίλης δηλ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.