.Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση τετραετίας -Εμείς έχουμε ομάδα

«Η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση τετραετίας», δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης από τα Χανιά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Οπως τόνισε, η χώρα έχει ανάγκη συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα της και να το αναδείξουν στις κάλπες τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. 

Η κ. Γεννηματά αμέσως μετά την άφιξή της στα Χανιά κατέθεσε στεάνι στους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι από όπου και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να στείλω από εδώ, από τα Χανιά, από την Κρήτη, από τη γη των Βενιζέλων, ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για... περισσότερα »

.Ο Μεϊμαράκης σε ευθεία σύγκριση με τον Τσίπρα

Ξεκάθαρο δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας» θέτει πλέον στην τελική ευθεία για τις κάλπες ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζητώντας από τους πολίτες να διαλέξουν πρωθυπουργό. 

Πλέον η ΝΔ εκτιμά ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπερέχει στα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων έναντι του κ. Τσίπρα και το κόμμα θέτει το δίλημμα ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, κάτι που κάνει με σποτάκια και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Εδώ υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, μια σκληρή πραγματικότητα. Μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι, αλλά η τύχη το έφερε και ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του Τσίπρα και εμένα», δήλωσε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.