.1765%... Τόση είναι για το 2015, έως και τον Αύγουστο, η αύξηση των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα


1765 %. Τόση είναι για το 2015, έως και τον Αύγουστο, η αύξηση των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα, σε σχέση με το 2014. 1765 %! Με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, με τον πόλεμο στην Συρία και στο Ιράκ, να μαίνονται, όλο το 2014 μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα συνολικά 12.279.
 
Το 2015, μόνο μέχρι τον Αύγουστο μπήκαν 229.007! Τα στοιχεία είναι από την Ελληνική Αστυνομία. Και προσέξτε, από πότε ξεκινάει η αύξηση των ροών, και στην συνέχεια κλιμακούμενη ραγδαία σε ασύλληπτα για το μέγεθος της χώρας μας νούμερα; Από τον Ιανουάριο, απ’ όταν εξελέγη και κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σάντσο Πάντσα τ... περισσότερα »

.Το σύστημα «ταΐζει» το τέρας του Τσίπρα


Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις χθες από το Κερατσίνι είπε τα εξής: “ή μας τελειώνουνε ή τους τελειώνουμε και φεύγω με τη βεβαιότητα ότι τους τελειώσαμε”.
 
Δεν είναι μόνο οι κινηματογραφικές ατάκες ενός καλομαθημένου άεργου καταληψία. Δεν είναι πως το μόνο που τελείωσε, είναι οι αντοχές του ελληνικού λαού, από την υπογραφή του Τρίτου Μνημόνιου.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει αμετανόητα να ποτίζει με δηλητήριο την ελληνική κοινωνία. Το τέρας που έθρεψε, πλέον τον έχει καταπιεί και οι κραυγές που βγάζει από το στόμα του, μόνο Εμφύλιο μυρίζουν. Και δυστυχώς, ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να σ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.