.Ν. Κοτζιάς: Η διαπραγμάτευση τελείωσε με έναν καλό συμβιβασμό για την ΕΕ και για την Ελλάδα

«Η πολυήμερη διαπραγμάτευση τελείωσε με έναν καλό συμβιβασμό για την ΕΕ και για την Ελλάδα» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του έκτακτου Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ. 

Ο Ν. Κοτζιάς ανέφερε ότι το κείμενο συμπερασμάτων που υιοθέτησαν σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, τροποποιήθηκε. Σημείωσε, δε, ότι όπως είπε η Ύπατη Εκπρόσωπος, Φ. Μογκερίνι, η ελληνική αντιπροσωπεία, με ευρωπαϊκό τρόπο, αλλά υπερασπιζόμενη αυστηρά τις απόψεις της, συνέβαλε σε αυτόν τον συμβιβασμό. Ο Ν. Κο... περισσότερα »

.Την παραμονή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έως το συνέδριο, ανακοίνωσε ο Ευ. Βενιζέλος

Την παραμονή του στην ηγεσία του κόμματος έως το συνέδριο, το οποίο προανήγγειλε για μετά το Πάσχα, τον Μάιο, ώστε να εγγυηθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο πολιτικό που θα καθορίσει το στίγμα και τη στρατηγική της παράταξης, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη δευτερολογία του στην κοινή συνεδρίαση της νέας Κ.Ο. και του ΠΣ, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη. 

Μετά το συνέδριο, όπως είπε, κατά τις ίδιες πηγές, θα κινηθούν οι διαδικασίες για να εκλεγεί η νέα ηγεσία. Κατά τις ίδιες πηγές, το κλίμα της πολύωρης συνεδρίασης ήταν καλό και υπήρξε σύμπνοια... περισσότερα »

.Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 84-70

Με τον Ολυμπιακό να καταρρέει στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, οι Πειραιώτες υπέστησαν στο «Αμπντί Ιπεκτσί» την πρώτη ήττα τους στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-70 από την Αναντολού Εφές, για την 5η αγωνιστική της Β' φάσης, με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να πανηγυρίζει την 3η νίκη της στον 6ο όμιλο

.«Θα ήταν προτιμότερη συνεργασία Τσίπρα- Θεοδωράκη»

«Για μένα θα ήταν προτιμότερο ο κ. Τσίπρας να είχε συνεργαστεί με το Ποτάμι και όχι με το κόμμα ΑΝΕΛ, πράγμα το οποίο έπραξε. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε τα πράγματα όπως διαμορφώθηκαν» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στο πλαίσιο της ολιγόωρης επίσκεψής του στην Αθήνα. 

«Κι ας μην ξεχνάμε, η σημερινή αντιπολίτευση είναι η κυβέρνηση του αύριο» πρόσθεσε ο κ. Σουλτς, τονίζοντας ότι το Ποτάμι είναι έτοιμο να αναλάβει ευθύνες για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το Ποτάμι θα βοηθήσει τις μεταρρυθμίσεις αν τις αποφασίσει η κυβέρνηση, καθώς και σε όποια σύγκρουσή της για τη φοροδιαφυγή και την πάταξη της διαφθοράς. «Μένει η κυβέρνηση να κάνει τις κινήσεις κι εμείς θα είμαστε αρωγοί» τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε την πραγματοποίηση την άνοιξη μεγάλης ευρωπαϊκής διάσκεψης στην Αθήνα, με τον τίτλο «Η Ευρώπη είναι εδώ», την οποία θα στηρίξει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την παρουσία του.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.