.«Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την τελική απόδοση της Βίλας Ζωγράφου στο Δήμο και στους κατοίκους της πόλης».


«Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την τελική απόδοση της Βίλας Ζωγράφου στο Δήμο και στους κατοίκους της πόλης».
Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Κωνσταντίνος Καλλίρης αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη τη Δευτέρα 17.09.2012 και στο οποίο ψηφίστηκε, με ευρύτατη πλειοψηφία

η πρόταση που κατετέθη από πλευράς της Δημοτικής Αρχής για αποδοχή της δωρεάς του υπολοίπου 50% της Βίλας Ζωγράφου στο Δήμο μας, δωρεά που προτάθηκε από την οικογένεια Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι το 50% της Βίλας Ζωγράφου ανήκει ήδη στο Δήμο Ζωγράφου και έτσι, με την ψήφιση της “αποδοχής της δωρεάς”, ανοίγει η διαδικασία για την επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος που ταλάνισε την πόλη μας επί δεκαετίες.

.Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει Παιδικό Θέατρο


 Όταν πέφτει η αυλαία του 26ου Φεστιβάλ Πανελλήνιων Ερασιτεχνικών Θιάσων(7-16 Σεπτεμβρίου) στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου , ανοίγει η αυλαία του Παιδικού Θεάτρου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΤΕΤΑΡΤΗ 19/09 (έναρξη 20:00 /Διάρκεια 70 λεπτά )
¨ Του φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα ¨, από το θέατρο «Φούρνο».
Ένα διαδραστικό έργο του Τάκη Χρυσούλη, που απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7 ετών και βασίζεται στο παιχνίδι, στον αυτοσχεδιασμό και στη συμμετοχή των παιδιών.

ΠΕΜΠΤΗ 20/09 (έναρξη 19:00/ Διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά )
¨ Παραμύθια από ψέμα και αλήθεια,¨ από τη Εταιρεία Θεάτρου «Παίκτες». Μία βραβευμένη παράσταση, που αποτελείται από πρωτότυπα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ και απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες. Μια παράσταση με χορό και ζωντανή μουσική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/09(έναρξη 19:00/Διάρκεια 55 λεπτά )
¨ Μήλα- Ζάχαρη – Κανέλα ¨, από το θέατρο «Φούρνο».
Ένα παραμύθι γεμάτο συνταγές για πρωτότυπες μηλόπιτες για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών. Με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών .

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/09(έναρξη 20:00/ Διάρκεια 90 λεπτά )
¨ Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο,¨ από το Θέατρο Πρόβα. Μια σπαρταριστή κωμωδία, εμπνευσμένη από την παγκόσμια και την Ελληνική λογοτεχνία για τις ιστορίες των λουλουδιών, που κάποτε ήταν άνθρωποι και τις περιπετειώδεις βαφτίσεις τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/09 (έναρξη 20:00/ Διάρκεια 55 λεπτά)
¨Με της μουσικής τις νότες της καρδιάς ανοίγω πόρτες ,από το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου- «Θεατρομάθεια» .
Ένα τρυφερό, διαδραστικό έργο, του Τάκη Χρυσούλη για τη Χιόνη, τη μοναχοκόρη του Βοριά που μένει μόνη στα κρύα παλάτια του πατέρα της και παγώνει τα παιχνίδια των παιδιών. Μια ιστορία για την δύναμη της φιλίας και της μουσικής που καταφέρνει να λιώσει …τους πάγους.

.Πάνω από 40% «ψαλίδι» στο κράτος



Τα πρώτα στοιχεία από την αξιολόγηση των δομών του κράτους έφτασαν την προηγούμενη εβδομάδα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η μείωση του κράτους φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το 40% και αυτό θα γίνει με καταργήσεις και συγχωνεύσεις υπηρεσιών και τομέων σε όλα τα υπουργεία. 

Ήδη τα σχέδια περικοπών έχουν ολοκληρωθεί για τα υπουργεία Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η μείωση των δομών του κράτους θα ξεπεράσει το 50%, ενώ αυτό το ποσοστό το προσεγγίζουν και άλλα υπουργεία.

Την συνολική διαδικασία για όλα τα υπουργεία συντονίζει ο κ. Αντώνης Μανιτάκης, όμως τη γενική εποπτεία έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Στελέχη που παρακολουθούν στενά τη διαδικασία έλεγαν στο protothema.gr πως οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου σε σχέση με τη μείωση του κράτους θα είναι «σαρωτικές», 

ενώ το συγκεκριμένο θέμα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στις συναντήσεις που θα έχει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μανιτάκης με την Task Force αυτή την εβδομάδα. Οι συναντήσεις του υπουργού με τα τεχνικά κλιμάκια της Task Force θα είναι πυκνές μέχρι την Παρασκευή. 

Προς το παρόν τα περισσότερα υπουργεία έχουν καταθέσει τρία σενάρια περικοπών: ένα μετριοπαθές, ένα αισιόδοξο και ένα τρίτο με ελάχιστες μειώσεις στις δομές. 

Τα υπουργεία που εμφανίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα καταργήσεων των δομών τους – λόγω της φύσης του αντικειμένου τους – είναι το Άμυνας και το Προστασίας του Πολίτη. Σε όλες τις περιπτώσεις το χαμηλότερο όριο περικοπών δεν μπορεί να πέσει κάτω από 30%, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει η Task Force. 

Η αξιολόγηση των δομών του κράτους είναι ένα πρώτο βήμα για τη μεταρρύθμιση στον τρόπο λειτουργίας των κρατικών υπηρεσιών, που έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα η Τρόικα. 

Μετά από αυτό θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Η δεύτερη αυτή αξιολόγηση θα γίνει με τη συνδρομή του ΑΣΕΠ, από το οποίο θα περάσουν με εξετάσεις όσοι υπάλληλοι (μόνιμοι ή αορίστου χρόνου) διορίστηκαν χωρίς διαγωνισμό. 

Οι απολύσεις έχουν αποκλειστεί από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ωστόσο δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σχέδια εκ περιτροπής εργασίας που προωθούνται από άλλα υπουργεία.   

.Καταργούνται οι συνδικαλιστικές συντάξεις


Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η καταβολή ειδικής σύνταξης λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας
Νομοθετική ρύθμιση με την οποία καταργείται η καταβολή ειδικής σύνταξης λόγω συνδικαλιστικής ιδιότητας από την 1η Νοεμβρίου 2012, προωθείται με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση
Πρόκειται για θεσμοθετημένο από το 1937 (με τον αναγκαστικό νόμο 971/1937) δικαίωμα σύνταξης που έχουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι.
Συγκεκριμένα αφορά τους πρόεδρους και γενικούς γραμματείς πρωτοβάθμιων, δευτεροβάθμιων συνδικαλιστών οργανώσεων καθώς και τα μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ με 12ετή θητεία οι οποίοι είχαν αποκτήσει μία από τις παραπάνω ιδιότητες μέχρι και το 1999.
Η σύνταξη αυτή, που χορηγείται από το επικουρικό ταμείο του ΙΚΑ, χρηματοδοτείται με ποσοστό επί των ασφαλιστικών εισφορών που καταβάλλονται στο ΙΚΑ.
Η παραπάνω απόφαση, επιβεβλημένη στο πλαίσιο του αναγκαίου εξορθολογισμού του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, 
θα επιφέρει αφενός εξοικονόμηση πόρων, αλλά κυρίως συνιστά μια απόφαση δικαιοσύνης και ισότητας που συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του κύρους και της αξιοπιστίας του συνδικαλιστικού κινήματος στη χώρα μας.

.Βουλευτές - νταήδες τέλος! - Ο Άρειος Πάγος με εγκύκλιο που δείχνει την Χρυσή Αυγή επιτρέπει συλλήψεις βουλευτών που διαπράττουν κακούργημα!


- Δίχτυ προστασίας από την δικαιοσύνη στους πολίτες που έρχονατι αντιμέτωποι με αυτόκλητους βουλευτές - τιμωρούς
- Η εγκύκλιος ζητεί την φυσική παρεμπόδιση του επιτιθέμενου βουλευτή όπως συμβαίνει και με τους άλλους πολίτες
- Θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στο αυτόφωρο!
Όσα δεν τόλμησαν να κάνουν οι πολιτικοί τα κάνει η δικαιοσύνη η οποία στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και απλώνει δίχτυ προστασίας στους πολίτες - έλληνες ή αλλοδαπούς - που κινδυνεύουν από βουλευτές που νομίζουν ότι είναι υπεράνω των νόμων!
Με πολυσέλιδη εγκύκλιο προς τις εισαγγελίες και τα αστυνομικά τμήματα της χώρας ο Αρειος Πάγος ζητεί την σύλληψη βουλευτών σε περίπτωση που διαπράττουν κακούργημα. 
Σημειώνεται οτι το αν κάποια παράνομη πράξη συνιστά κακούργημα αυτό ορίζεται την ώρα της σύλληψης από το όργανο που είναι υπεύθυνο για την τήρηση της τάξης.
Η εγκύκλιος είναι σαφές ότι εστάλλη με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν τις περασμένες εβδομάδες με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι μαζί με ομάδες πολιτών έκαναν ελέγχους σε μικροπωλητές.
Η εγκύκλιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αποστέλλεται αφού τελευταία παρατηρείται έξαρση του φαινοµένου επιθέσεων, βιαιοπραγιών και διενέργειας ελέγχων σε αλλοδαπούς µετανάστες,
 σε σχέση µε τη νοµιµότητα της εισόδου και διαµονής αυτών στη χώρα καθώς και της ασκήσεως εµπορικής δραστηριότητας ορισµένων από αυτούς, από οργανωµένες οµάδες πολιτών. 
Προσθέτει μάλιστα ότι πολλές φορές στις παραπάνω ενέργειες πολιτών συµµετέχουν και µέλη του Κοινοβουλίου.
Διευκρινίζει επίσης ότι: «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαµβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιµής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων».
Στις οδηγίες αναφέρεται ρητά επίσης ότι: "...Επιτρέπεται επίσης η φυσική παρεµπόδιση του επιτιθέµενου βουλευτή µε τα συνήθη αποτρεπτικά µέσα, που εφαρµόζονται στους παρανοµούντες κοινούς πολίτες, εκ µέρους των οργάνων της πολιτείας τα οποία έχουν την ευθύνη για την αποτροπή της διαταράξεως της δηµόσιας τάξης και την πρόληψη των εγκληµάτων (Αστυνοµία κλπ.)"

.Φυγάδευσαν σε ασφαλές μέρος τον πρίκιπα χάρι


Σε ασφαλές καταφύγιο και υπό δρακόντεια φύλαξη βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με το Βρετανό υπουργό Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ.
Η μεταφορά του Βρετανού πρίγκιπα έρχεται μετά την επίθεση Ταλιμπάν στο στρατόπεδο Μπάστιον όπου υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.

Από την επίθεση το βράδυ της Παρασκευής εναντίον της βάσης αυτής στην επαρχία Χελμάντ σκοτώθηκαν δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί.

"Ελήφθησαν επιπλέον μέτρα" για την προστασία του τρίτου στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, ο οποίος πραγματοποιεί την δεύτερη αποστολή του στο Αφγανιστάν, τόνισε ο Χάμοντ.

"Υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια, αλλά δεν μπορώ να τα αναφέρω λεπτομερώς", πρόσθεσε ο Βρετανός υπουργός και κατέληξε λέγοντας πως ο πρίγκιπας Χάρι, που την ώρα της επίθεσης βρισκόταν δύο χιλιόμετρα από τη βάση, δεν κινδυνεύει περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους πιλότους των ελικοπτέρων Απάτσι.

.Θρίλερ με συμμορία ενοικιαστών-δολοφόνων


Συμμορία που αποτελείται από στυγνούς κακοποιούς βλέπουν οι άνδρες των διωκτικών αρχών πίσω από τους ενοικιαστές-δολοφόνους, οι οποίοι φαίνεται έχουν απλώσει το πέπλο του τρόμου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η Espresso, το άγριο φονικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Πειραιά, αποκαλύπτει ένα θρίλερ με απρόοπτες εξελίξεις. 

Πρόκειται για τους ενοικιαστές-δολοφόνους οι οποίοι για να πετύχουν τον στόχο τους δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές. 

Οι κακοποιοί αναζητούν ενοικιαστήρια σε διαφορές περιοχές και με το πρόσχημα πως ενδιαφέρονται να δουν το διαμέρισμα, μπαίνουν στα σπίτια. 

Το βράδυ της Πέμπτης αποκαλύφθηκε στα Καμίνια του Πειραιά διπλό έγκλημα, το οποίο διέπραξε άγνωστος δράστης που εμφανίστηκε στο ηλικιωμένο ζευγάρι ως ενδιαφερόμενος για να νοικιάσει διαμέρισμα του 2ου ορόφου.

Ο 63χρονος, αιγυπτιακής καταγωγής, ως διαχειριστής άνοιξε την πόρτα και τον πέρασε στο εσωτερικό του διαμερίσματος. 

Μάλιστα ο άτυχος άντρας κέρασε τον δολοφόνο του φρούτα και καφέ και αυτός στη συνέχεια τον έσφαξε για να του πάρει τα λίγα ευρώ που είχε στην τσέπη του. 

Ο στυγνός εγκληματίας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πήρε τα κλειδιά από την τσέπη του νεκρού 63χρονου και ανέβηκε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

Με αυτά άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 63χρονος μαζί με τη σύζυγό του. Μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η 60χρονη γυναίκα του δολοφονημένου άνδρα. 

Ο κακοποιός χωρίς δεύτερη σκέψη αμέσως επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα. Κάρφωσε δύο φορές το μαχαίρι που κρατούσε στον λαιμό της 60χρονης, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αστυνομικοί έχουν σταθεί και σε μία περίπτωση που σημειώθηκε στην Πάτρα, στα μέσα Αυγούστου. 

Σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας, μία γυναίκα είχε βάλει ενοικιαστήριο σε ένα μικρό διαμέρισμα. Ένα ζευγάρι εκδήλωσε την πρόθεσή του να το νοικιάσει. 

Οι υποψήφιοι ενοικιαστές μπήκαν στο σπίτι της 70χρονης και την ακινητοποίησαν. Αφού την έδεσαν και τη χτύπησαν, άρπαξαν όλες τις οικονομίες της και εξαφανίστηκαν. 

Το ζευγάρι την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει εάν βάλει τις φωνές ή δεν τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα ή κοσμήματα. 

.Επιμήκυνση και πρωτογενές έλλειμμα 1,5% του ΑΕΠ


Την αισιοδοξία του για την επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα που βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο, σήμερα εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το ΙΟΒΕ και το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
O κ. Στουρνάρας, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους εκτίμησε ότι εξαιτίας της ύφεσης το πρωτογενές έλλειμμα θα ανέλθει στο 1,5% του ΑΕΠ το 2012, έναντι προηγούμενης πρόβλεψης για 1%.Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα είναι δύσκολες, όπως και τα μέτρα είναι δύσκολα. 
Δουλεύουμε μέρα-νύχτα και ελπίζουμε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα ληφθούν οι αποφάσεις που θα μας επιτρέψουν να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Στουρνάρας, επισημαίνοντας ότι πλέον υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.
Ο προϋπολογισμός εφέτος θα κλείσει μέσα στα όρια που έχει αποδεχθεί η τρόικα, παρά τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, είπε ο κ.Στουρνάρας 
και έκανε λόγο για ανάγκη επιτάχυνσης στους τομείς αποκρατικοποιήσεων, καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και γενικότερα προώθησης των μεταρρυθμίσεων, τομείς όπου παρατηρείται υστέρηση και η χώρα έχει μείνει πίσω.
Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι η ύφεση για την ελληνική οικονομία από τότε που ξεκίνησε η κρίση μέχρι σήμερα είναι πρωτόγνωρη και φθάνει σωρευτικά το 20% και αναμένεται να φθάσει σωρευτικά το 25% μέχρι και το 2014.
Ανέφερε ότι τα 2/3 της προσπάθειας, αναφορικά με την κάλυψη της δημοσιονομικής διόρθωσης και ανταγωνιστικότητας, έχουν καλυφθεί και απομένει μόνον το 1/3.

Εάν επιτευχθεί η μείωση των δαπανών μετά και το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, η Ελλάδα θα είναι μια από τις χώρες με το μικρότερο ποσοστό δαπανών ως ποσοστό του ΑΕΠ, είπε ο κ. Στουρνάρας και έκανε λόγο για συνέχιση της προσπάθειας μείωσης των δαπανών μέχρι το 2016.
Μαραθώνιος διαβουλεύσεων βρίσκεται σε εξέλιξη όσο πλησιάζει ο χρόνος οριστικοποίησης του νέου πακέτου μέτρων. Στο πλαίσιο αυτό σε μια ώρα συναντάται εκ νέου με την τρόικα ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

.Δωροδοκία με...«μαϊμού»


Τέσσερα κοντέινερ με περισσότερα από 2 εκατομμύρια προϊόντα απομίμησης εντοπίστηκαν από την αστυνομία στον Ασπρόπυργο. Δύο Κινέζοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ επιχείρησαν να δωροδοκήσουν τους αστυνομικούς με 5 χιλιάδες ευρώ.

."Πρέπει να κάνουμε σε λίγους μήνες αυτά που δεν έγιναν επί χρόνια"


Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, Χόρστ Ράιχενμπαχ, μετά από σύσκεψη με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και το επιτελείο του υπουργείου. Στην ανάγκη να υπάρξει και αναπτυξιακή διάσταση στη συμφωνία με τους εταίρους αναφέρθηκε, από την πλευρά του, ο υπουργός.

Ο κ. Ράιχενμπαχ ανέφερε ειδικότερα ότι η πρόοδος είναι εντυπωσιακή, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει λιγότερες από 100 ημέρες ζωής, ενώ δήλωσε, επίσης, εντυπωσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς και τις προτεραιότητες που έχει θέσει το υπουργείο, το οποίο χαρακτήρισε κινητήρια δύναμη των διαρθρωτικών αλλαγών.

"Πρέπει να κάνουμε σε λίγους μήνες αυτά που δεν έγιναν επί αρκετά χρόνια", ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: "Θέλουμε να είμαστε το υπουργείο των διαρθρωτικών αλλαγών. 

Δουλεύουμε με στοχοδιαγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Στόχος είναι η όποια συμφωνία με την τρόικα να μην έχει μόνο τη διάσταση των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και τη διάσταση ενός αναπτυξιακού πακέτου. 

Οι εταίροι μας και η ΕΕ θέλουν να πετύχει το πρόγραμμα γιατί θα είναι και δική τους επιτυχία, αλλά θα είναι πολύ μεγαλύτερη επιτυχία για εμάς και τις οικογένειές μας".

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.