.Γιατί όλα αυτά;... Μακάρι να τελείωνε εδώ αυτός ο γολγοθάς της Ελλάδος, αλλά δυστυχώς


*Δημητρίος Π. Σιμωτάς * 

Κατά την διάρκεια της καταστροφικής διακυβέρνησης Καραμανλή, την προηγούμενη δεκαετία, κάποιοι, λίγοι ομολογουμένως, τόνιζαν την ανησυχία τους, για τις κατά εκατοντάδες χιλιάδες ανούσιες και αχρείαστες προσλήψεις στο Δημόσιο.

 Δεν καταλάβαιναν τότε πολλοί την καταστροφή που δημιουργούσαν, μεταξύ άλλων, και ο σημερινός ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, με την παρέα του. Άρχισε βέβαια να φαίνεται η γύμνια της τακτικής αυτής, όταν άρχισε η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2007-2008. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η δική μας κρίση. Όχι μόνο η οικονομική αλλά και η πολιτισμι...περισσότερα »

.Στη Μύκονο σερβίρεται κοκτέιλ που κάνει 9.000 ευρώ!

Κοκτέιλ. Τα προτιμούν όλοι το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα, λόγω των πρωτότυπων και πολλές φορές ιδιόμορφων γεύσεών τους. Οι συνδυασμοί άπειροι, προκύπτουν ανάλογα με το κέφι του μπάρμαν, αλλά και τα γούστα των πελατών. Οι τιμές τους ποικίλλουν.

 Ωστόσο, κανένα δεν κοστίζει όσο ένα που σερβίρεται στη Μύκονο. Πρόκειται για το κοκτέιλ «Η Αυτής Βασιλική Υψηλότης» που σερβίρει το γνωστό champagne & cocktail bar Queen και το οποίο όποιος το παραγγείλει θα πρέπει να πληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ... 9.000 ευρώ! Το συγκεκριμένο κοκτέιλ, που είναι ένα από τα ακριβότερα που σερβίρονται παγκ...περισσότερα »

.Κοιμάται ήσυχος τα βράδια... ;Eπανέρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ ως τι; Μήπως έχει κι άλλη αποστολή; Μήπως για να διασωθεί;

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι υπήρξαν στην ελληνική πολιτική σκηνή κι όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια όμως ευδοκιμούν παντού, είναι σαν να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.

 Κάνουν τη δουλειά τους, φεύγουν, ξαναεμφανίζονται για να κάνουν κάποια άλλη δουλειά του αφεντικού και μένουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι για «ειδικές αποστολές». 

Κι αυτά τα λέμε με αφορμή το χαμό που γίνεται στη ΔΗΜΑΡ όπου το κόμμα ψήφισε να συμπαραταχθεί με το ΠΑΣΟΚ (δύο τελειωμένοι μαζί κάτι μπορεί να κάνουν) αλλά ο πρώην πρόεδρος, Φώτης Κουβέλης ετοιμάζεται να επιστρέψει από εκεί που έφυγε πριν μερικά χρόνια. Από τ...περισσότερα »

.Στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου τα ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με την διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.

Η κα Γαβρά, σύμφωνα με τις ίδες πηγές, απάντησε αμέσως θετικά σημειώνοντας ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι προφανώς το πρώτο ντιμπέιτ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και το δεύτερο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.