.Νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα

 Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση «Κωσταλέξι», που αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Καλλιθέα και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, μέσω της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής».

Μια 36χρονη γυναίκα κατάκοιτη λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ορφανή απο το 2006 όταν πέθανε η μητερα της, ζουσε κάτω απο τραγκές συνθήκες και έναν πραγματικό εφιάλτη, για περίπου οκτώ χρόνια. 

Όπως καταγγέλλει η ίδια, μια 77χρονη ομογενής απο την πρωην ΕΣΣΔ, η οποία υποτίθεται ότι είχε αναλάβει τη φροντίδα της και ένας συγγενής της, την κρατούσαν κυριολεκτικά φυλακισμένη, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της που βλέπει στον φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Δημοσθένους 243Β, με ελάχιστη τροφή, ενώ φέρονται οτι τη βασάνιζαν και έπαιρναν την σύνταξη της, ύψους 1.200 ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γείτονες ειδοποιησαν την Υγειονομική Υπηρεσία, η οποία με την σειρά της ζήτησε συνδρομή απο το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και έκαναν έφοδο στο σπίτι, στις 8 Ιουλίου.

Στο διαμέρισμα, στο μπαλκόνι του φωταγωγού βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση, με το ένα πόδι σπασμένο και δεμένο με σανιδένιο πρόχειρο νάρθηκα. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

.Ευ. Βενιζέλος: Υπάρχουν πολλοί, που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, που μπορούν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς αυτό που χρειάζεται είναι να είναι κάποιος δημοκράτης και αξιοπρεπής, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου στην 79η ΔΕΘ. 

Είπε ότι θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν, αλλά συμπλήρωσε: «δεν είμαστε αφελείς και προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα». 

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε το ερώτημα από πού προκύπτει η βεβαιότητά του ότι θα έρθει πρώτο κόμμα αν οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές «εκβιάζοντας» στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «στείρα» και «κακόπιστη» αντιπολίτευση, επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη θέση του σχετικά με το ΝΑΤΟ και είπε ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις εμφανίσεις και δηλώσεις του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.