.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ| Δελτίο Τύπου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, ο Δήμος Ζωγράφου, στις 28 Οκτωβρίου, με τον καθιερωμένο εορτασμό για την εθνική επέτειο, τίμησε την ηρωική αντίσταση του Ελληνικού λαού απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα. 

Παρουσία της Δημάρχου Τίνας Καφατσάκη, της εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής Μαρίας Χριστάκη, του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου αστυνομικού υποδιευθυντή κ. Βασ. Καλαμπόκη, του τέως δημάρχου Γιάννη Καζάκου, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τιμητικών αντιπροσωπειών των σχολείων των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, τελέστηκε δοξολογί... περισσότερα »

.Μέσα σε μια μέρα πουλήθηκαν 10.000 iPhone 6!

Μπορεί η κρίση να έχει «γονατίσει» πολλά νοικοκυριά, όμως μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν. Έτσι χθες, πρώτη μέρα της εμφάνισης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus στην ελληνική αγορά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα καταστήματα για να προμηθευτούν τις νέες συσκευές. Οι περισσότεροι βέβαια είχαν παραγγείλει ή ακόμα και προαγοράσει τα νέα κινητά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Από τα στελέχη της αγοράς υπολογίζεται ότι, μέχρι και σήμερα το βράδυ, που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, θα έχουν πουληθεί 10.000 συσκευές, ενώ έως το τέλος του χρόνου θα έχουν πουληθεί συνολικά 50.000 νέα iPhones, σύμφωνα με το Έθνος.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 739 ευρώ για το iPhone 6 και τα 859 ευρώ για τα iPhone 6 plus. 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέες παραγγελίες, ενώ σύμφωνα με όσες έχουν ήδη γίνει οκτώ στους δέκα προτίμησαν το iPhone 6. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που παρήγγειλαν τα μοντέλα με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (64 αντί για 16 GM), παρά το γεγονός ότι κοστίζουν 100 ευρώ ακριβότερα.

.Ο παθός και μη μαθός

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ 
Φυσικά και δεν μαθαίνει όποιος παθαίνει. Φυσικά και η επανάληψη ενός παθήματος δεν γίνεται μητέρα μαθήματος. Κι ας επιμένει περί του αντιθέτου τόσο η προσωπική ιδιοφυΐα, του Αισχύλου, στην «Ορέστεια», όσο και η λαϊκή σοφία, με τις παροιμίες της. 

Αν όντως μαθαίναμε από τα παθήματά μας, και σαν άτομα και σαν κοινότητα, ίσως η διαχείριση της καθημερινότητάς μας να ήταν λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο αποτελεσματική. Και δεν θα ξοδεύαμε το μέλλον μας πολύ πριν έρθει. Και ας μην το ομολογεί, το ξέρει καλά ο καθένας μας, και από την ατομική του διαδρομή και από τη διαδρομ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.