.Οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά το ηχηρό «Όχι»

Με την επαναβεβαίωση της νωπής λαϊκής εντολής για σκληρή διαπραγμάτευση που είχε λάβει από την 25η Ιανουαρίου λήγει η πρωτόγνωρη περιπέτεια του δημοψηφίσματος της τελευταίας εβδομάδας, την ώρα που τα βλέμματα ολόκληρου του κόσμου είναι στραμμένα στις ελληνικές κάλπες. 

Με καταμετρημένο πάνω από το 13% και πάνω από 1 εκατ. ψήφους, η διαφορά μεταξύ του «Όχι» και του «Ναι» παραμένει σχεδόν στο 20%, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της Singular Logic το «Όχι» αναμένεται να λάβει 61%. Ο Αλέξης Τσίπρας, με το «Όχι» που επικράτησε στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, είχε τονί... περισσότερα »

..Δ. Παπαδημούλης: Ισχυρό μήνυμα ότι ο λαός επιθυμεί να μείνει στην ευρωζώνη με αξιοπρέπεια

«Ισχυρό μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί να μείνει στην ευρωζώνη και την Ευρώπη με αξιοπρέπεια, ως ισότιμος εταίρος και όχι ως αποικία χρέους» χαρακτηρίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 

«Από αύριο το πρωί πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους πάνω στο νέο έδαφος που δημιουργεί η βούληση του ελληνικού λαού , προκειμένου το ταχύτερο δυνατόν να υπάρξει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία και για την Ελλάδα και για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της... περισσότερα »

.Z. Γκάμπριελ: Ο Τσίπρας έκοψε τις τελευταίες γέφυρες

Είναι «δύσκολο να φανταστεί κανείς» νέες διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα μετά την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, δήλωσε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «έκοψε τις τελευταίες γέφυρες» ανάμεσα στη χώρα του και την Ευρώπη, πρόσθεσε ο ηγέτης του SPD σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Tagesspiegel που θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο.

«Μετά την άρνηση των κανόνων του παιγνιδιού της ευρωζώνης, όπως εκφράζεται από το ΟΧΙ, δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς διαπραγματεύσεις για προγράμματα βοήθειας ύψους δισεκατομμυρίων».

.Συνάντηση Ολάντ-Μέρκελ αύριο στο Παρίσι για βιώσιμη λύση για την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ θα έχουν αύριο το βράδυ συνομιλίες στο Παρίσι και στη συνέχεια δείπνο εργασίας "για να αποτιμήσουν τις συνέπειες του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα", ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Η συνάντηση αυτή στο Μέγαρο των Ηλυσίων "εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για να συμβάλουν σε μία βιώσιμη λύση για την Ελλάδα", αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.