.Θόδωρος Μετικατίδης: Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε..

Το εναρκτήριο λάκτισμα της προεκλογικής του καμπάνιας έδωσε και επισήμως ο υποψήφιος δήμαρχος Θόδωρος Μετικαρίδης εγκαινιάζοντας το εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Γαρδένια την Τετάρτη 12 Μαρτίου.

Πολύς κόσμος (300-350 άτομα) παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό του χώρου και στη συνέχεια την πρώτη προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, φίλους, υποστηρικτές, υποψηφίους συμβούλους, θεσμικούς παράγοντες της πόλης και ο γνωστός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Αντώνης Αντωνιάδης.

.Πρωτιά Καμίνη σε δημοσκόπηση της MRB

Σε νέα δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει ηReal News φαίνεται σαφές προβάδισμα Καμίνη για το Δήμο Αθηναίων ενώ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βελτιώνουν τα ποσοστά τους.

O νυν δήμαρχος παίρνει 21,9%, ο κ. Σπηλιωτόπουλος 14,9%, ο κ. Σακελλαρίδης 13,6%, ο κ. Κασιδιάρης 11,8%, ο κ. Κακλαμάνης 8,4%, ο κ. Καπερνάρος 4,7%, ο κ. Σοφιανός 4,6%, ο κ. Βαλλιανάτος 1,9% ενώ άλλον υποψήφιο επιλέγει 2,6%.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.