.Ήττες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο του ΣΕΦ στη φετινή Ευρωλίγκα, απέναντι στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ενώ απώλεσε και την ευκαιρία να εξασφαλίσει ουσιαστικά από σήμερα το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης, με την τουρκική ομάδα να έχει πλέον τον πρώτο λόγο (κάλυψε και τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα στην Πόλη, 68-74).

 Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 73-64 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της φάσης των «16», ενώ υπέστησαν τη 2η ήττα τους στον 6ο όμιλο, ενώ με το ίδιο ρεκόρ οι Τούρκοι (8-2) πέρασαν στην κορυφή του γκρουπ.

Ο Παναθηναϊκός «σκόνταψε» στο Κάουνας και απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» έχασαν 70-76 από τη Ζαλγκίρις για τη 10η αγωνιστική της φάσης των «16», υπέστησαν την πέμπτη ήττα στον 5ο όμιλο, ενώ οι Λιθουανοί διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πλασάρισμα τους στην τετράδα (ρεκόρ 4-6), που θα τους στείλει στα πλέι οφ.

.Θύελλα από τις δηλώσεις Βαρουφάκη για πάγωμα προεκλογικών δεσμεύσεων

Μια αποστροφή του Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε Οικονομικό Forum στο μαγευτικό Κόμο δημιουργεί νέες αναταράξεις. 

Ο υπουργός Οικονομικών, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου φέρεται να δήλωσε ότι η κυβέρνηση μπορεί και να παγώσει ή να καθυστερήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις για να βοηθήσει τις διαπραγματεύσεις και την «οικοδόμηση εμπιστοσύνης». 

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ανέφερε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις θα μπορούσαν είτε να παγώσουν είτε να μεταφερθούν σε ορίζοντα τετραετίας, κάτι, πάντως, που (για ορισμ... περισσότερα »

.Σόιμπλε: Η Ελλάδα ζούσε για πολύ καιρό υπεράνω των δυνατοτήτων της

Οι αιτίες των προβλημάτων στην Ελλάδα δεν βρίσκονται στις Βρυξέλλες, στην Ευρώπη ή τη Γερμανία, βρίσκονται στο ότι η Ελλάδα ζούσε για πολύ καιρό υπεράνω των δυνατοτήτων της, ίσως η Ευρωζώνη ήταν επίσης ένας πειρασμός, διατείνεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», στην οποία διαμηνύει πως το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων έχει ρυθμιστεί από πολλού. 

Προσθέτει δε, πως όλα αυτά πρέπει να ειπωθούν από τους υπεύθυνους, διότι είναι σημαντικό να πείσουν την κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα των μεταρρυθ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.