.Επίθεση Φ. Κουβέλη σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση, τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης καταλογίζοντας εικονικές ωραιοποιήσεις από την μια πλευρά και καταστροφολογία από την άλλη.
Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας κατά τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ο κ. Κουβέλης, σε μια ομιλία με έντονα προεκλογικά χαρακτηριστικά τόνισε ότι η «πολιτική δεν ασκείται με εκβιασμούς» και κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν τη Δημοκρατική Αριστερά για να μπορέσει να συμβάλλει σε μια προοδευτική κατεύθυνση της χώρας.

«Η Προοδευτική Συνεργασία χρειάζεται δύναμη για να συμβάλλει σε προοδευτικές λύσεις για τη χώρα! Χρειάζεται δύναμη για να δώσει λύσεις προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

.Πόσες ημέρες εκλογική άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

Τις ημέρες εκλογικής αδείας που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, ρυθμίζει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, που υπογράφει ο υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι επιχειρήσεις «υποχρεούνται να χορηγήσουν στο προσωπικό τους ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές για τη διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις προσεχείς διπλές εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών της 18ης Μαΐου 2014, καθώς και κατά τις επαναληπτικές και την ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014».

Ο αριθμός των ημερών αδείας απουσίας, που χορηγείται για σκοπό αυτό, κυμαίνεται από μία έως τρεις ημέρες.

.«Μετά τις εκλογές θα θέλουμε και πάλι μια κυβέρνηση συνεργασίας»

«Ποτέ δεν μίλησα για αποχώρηση από την κυβέρνηση και δεν πρέπει να μιλάμε κι εμείς», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Απαντώντας στις επικρίσεις για το δίλημμα που έθεσε αναφορικά με τα ποσοστά που θα λάβει η Ελιά στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, ο κ. Βενιζέλος διερωτήθηκε: «Είναι εκβιαστική η αλήθεια;». «Έθεσα φωναχτά το δίλημμα, το οποίο είναι εκβιαστικό, όπως λένε μερικοί», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος για να προσθέσει: Είναι εκβιαστική η αλήθεια; Η περιγραφή της πραγματικότητας δεν είναι ποτέ εκβιαστική...περισσότερα »

.Ζητά την αποπομπή του Παναγούλη

Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη στη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο στη Βουλή. Για άθλιες απειλές που παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Παναγούλης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον κατά δήλωσή του «τρομοκράτη» κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα.

«Να είναι βέβαιοι πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει» σημείωσε ο κ.Κεδικογλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια είχε δηλώσει: «ο πρωθυπουργός και ο ιπποκόμος του ρίχνουν κάθε μέρα λάσπη στο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεδιάντροπα βγήκε χθες ο κ. Σαμαράς και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους τρομοκράτες. Έχετε απέναντί σας έναν τρομοκράτη. Ναι, είμαι τρομοκράτης. 
Και όταν τα δύο τελευταία χρόνια της χούντας ο κ. Σαμαράς σπούδαζε στην Αμερική και πηγαινοερχόταν Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Ελλάδα, εγώ ήμουν φυλακή. Ναι, εγώ είμαι τρομοκράτης. Ας μας πει ο κ. Σαμαράς όταν ολόκληρος ο ελληνισμός της Αμερικής έκανε διαδηλώσεις, μάζευε υπογραφές, τι έκανε αυτός; Είχε διαβατήριο και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα. Ναι, κύριε Σαμαρά είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ. Καθημερινά».

Ως προς το ειδικό δικαστήριο, ο κ. Παναγούλης, είχε δηλώσει: «Κομψά το είπε ο πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγες μέρες, ότι θα λογοδοτήσουν αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, στη φτώχεια, στην ανεργία, στις χιλιάδες αυτοκτονίες. 
Εγώ επειδή δεν είμαι τόσο ευγενής όσο είναι ο πρόεδρος μας, ο Αλέξης Τσίπρας, θα σας το πω ωμά: Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε! Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.