.Η Ευρώπη απειλείτα... ιΥπάρχει πραγματικός κίνδυνος η προσφυγική κρίση να προκαλέσει τόσο σοβαρά τραύματα στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Ενωσης,

Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος η προσφυγική κρίση να προκαλέσει τόσο σοβαρά τραύματα στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επουλωθούν. Εξασθενημένη ήδη από την οικονομική κρίση η συνοχή των Ευρωπαίων, δοκιμάζεται τώρα ακόμη περισσότερο από τη μετακίνηση πληθυσμών προς την Ευρώπη. 

Με τις χώρες του Νότου –Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία– να αποτελούν πύλες εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων δυστυχισμένων από κατεστραμμένες από πολέμους περιοχές και τις χώρες της Μεσευρώπης και του Βορρά να προσπαθούν να αποφύγουν την εγκατάστασή τους σε αυτές. Η αλήθεια είναι ότι το πρό... περισσότερα »

.Μέρκελ: Αν κλείσουμε τα σύνορα κίνδυνος πολέμου στα Βαλκάνια

H Άνγκελα Μέρκελ προειδοποίησε για τον κίνδυνο πολεμικών συρράξεων στα Βαλκάνια, σε περίπτωση που η Γερμανία κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία. 

Με το βλέμμα στην εμπειρία από το φράχτη που έστησε η κυβέρνηση της Ουγγαρίας στα σύνορα με τη Σερβία, η καγκελάριος, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του CDU το βράδυ της Δευτέρας στο Ντάρμστατ, τόνισε πως υπάρχουν ήδη εντάσεις στα δυτικά Βαλκάνια. 

“Δε θα ήθελα να γίνουν αναγκαίες στην περιοχή πολεμικές συγκρούσεις”, σημείωσε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η FAZ. H Mερκελ ανέφερε ακόμη ότι ο ουγγρικός φράχτης κατευθύνει τους ανθρώπους σε Κρο... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.