.Γ. Πανούσης: Φίδια εντός του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν την αστική δημοκρατία!

Φαρμάκι στάζει κατά συνιστωσών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός δημόσιας τάξης Γιάννης Πανούσης. Με άρθρο στην ιστοσελίδα «ανοιχτό παράθυρο» 

(http://www.anoixtoparathyro.gr) το οποίο τιτλοφορείται «οι πραγματικοί εχθροί της Αριστεράς» περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει στα όσα του σούρνουν το τελευταίο διάστημα σειρά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προεξάρχουσας της Ζωής Κωσταντοπούλου. 

Ο αναπληρωτής υπουργός καλεί ουσιαστικά τον Τσίπρα ως καπετάνιος να βρει «τη δύναμη να διατάξει το πλήρωμα και να στρέψει το καράβι για να βρει ούριο άνεμο». Όπως χαρακτηριστικά ανα... περισσότερα »

.Κουβέντες καφενείου.... Ο Βαρουφακισμός είναι ό,τι ακριβώς ήθελε η ελληνική κοινωνία του καφενέ

Η φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να κάθεται οκλαδόν ήταν προφανώς μια από τις γνωστές επικοινωνιακές μπαρούφες. Στυλάκι άνετο, πουκαμισάκι έξω από το παντελόνι, και στάση... καφενείου ή από εκείνες τις μέρες στα αμφιθέατρα όπου όλοι κάθονταν κάτω κάνοντας... επανάσταση του ποδαριού. 

Ο Βαρουφάκης είναι φανερό ότι φτιάχνει το προφίλ του. Είναι φανερό ότι χαράσσει τη δική του ατζέντα, είτε για να βγάλει λεφτά αργότερα σε διαλέξεις... αντιμνημονιακού χαρακτήρα είτε για να κάνει αντιμνημονιακό κόμμα όταν ο Τσίπρας γίνει Κομανέντσι. Όπως και να έχει κερδισμένος θα... περισσότερα »

.Έκθεση-«βόμβα» Διοικητή της ΤτΕ: Αποτυχία στις διαπραγματεύσεις θα οδηγήσει σε έξοδο από το Ευρώ

Απαραίτητη χαρακτηρίζει ο διοικητής της Τράπεζας της ΕΛλάδος τη σύναψη µιας νέας συµφωνίας µε τους εταίρους προκειμένου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην έκθεση της νομισματικής πολιτικής για το 20140-2015, «να αποσοβηθούν οι άµεσοι κίνδυνοι που υπάρχουν σήµερα για την οικονοµία, να περιοριστεί η αβεβαιότητα και να δοθεί µια διατηρήσιµη αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα».

 *Σύμφωνα με το κείμενο της έκθεσης σε αντίθετη περίπτωση «η αποτυχία στις διαπραγµατεύσεις θα είναι η αρχή µιας επώδυνης πορείας που θα οδηγήσει αρχικά σε πτώχευση και τελικά στην έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ ... περισσότερα »

.Γενική «σύρραξη» μετά την επίθεση Ζωής και ΣΥΡΙΖΑ στον Στουρνάρα

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας άναψε για ακόμη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την πρωτοφανή της απόφαση να επιστρέψει την έκθεση της ΤτΕ στον Γιάννη Στουρνάρα ως «απαράδεκτη». 

Από το μεσημέρι της Τετάρτης όταν και έγινε γνωστή αυτή η ενέργεια, το τοπίο στην εσωτερική πολιτική μυρίζει κυριολεκτικά «μπαρούτι», με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να βγάζουν σκληρές ανακοινώσεις κατά της Προέδρου της Βουλής, ενώ ήδη ακούγονται φωνές για πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

*ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνά τα όριά του ο Στουρνάρας* Η τελευταία εξέλιξη, ωστόσο, πηγαίνει την σύγκρουση ένα β... περισσότερα »

.Βαρουφάκης: Δεν θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup

Το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας στο Eurogroup της Πέμπτης απέκλεισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε δηλώσεις του στο Παρίσι. Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε σε δημοσιογράφους μετά από τη συνάντηση που είχε για περίπου 2,5 ώρες με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ, Ανχελ Γκουρία και τα τεχνικά κλιμάκια που συνεργάζονται με την Ελλάδα για ορισμένες μεταρρυθμίσεις. 

Οταν ρωτήθηκε σχετικά, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε «Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία αύριο», ενώ συμπλήρωσε πως αυτή «πρέπει να επιτευχθεί σε επίπεδο πολιτικών ηγετών». «Αύριο θα θέσουμε τις βάσεις για αυτό που θεωρούμε πολιτικό και ηθικ... περισσότερα »

.«Νέο παραληρηματικό show της κυρίας Κωνσταντοπούλου»

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της Αντιπολίτευσης προκάλεσε η ενέργεια της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να μην δεχθεί και να επιστρέψει ως απαράδεκτη, την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και τα όσα ανέφερε στην Επιτροπή Αλήθειας για το δημόσιο χρέος. 

Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά και πρωτοφανή επίθεση της προέδρου της Βουλής κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, καλώντας τον πρωθυπουργό να σταματήσει να ανέχεται παρόμοια συμπεριφορά κατά και να παρέμβει. Το ΠΟΤΑΜΙ χαρακτηρίζει πρωτοφανή και χωρίς προηγούμενο... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.