,Σκέψεις για το Ασφαλιστικό

Εχοντας «περιφερειακή», μόνο, σχέση με το Ασφαλιστικό ως παλιός υποδιοικητής του ΙΚΑ, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι με τη λογική της κυβέρνησης το πρόβλημα είναι απλώς... άλυτο.

 Οταν είναι αδύνατον να βρεις δύο άτομα με παρόμοιο ασφαλιστικό παρόν, ακόμη και αν γεννήθηκαν, άρχισαν να δουλεύουν, και συνταξιοδοτούνται την ίδια μέρα, με την ασφαλιστική «κουρελού» που έφτιαξαν σαράντα χρόνια πολιτικών διευθετήσεων και ρουσφετιών, δεν μπορείς να βρεις τίποτα που να πλησιάζει στο δίκαιο και βιώσιμο.

 Δεκαετίες πολιτικής ανευθυνότητας και ιδιοτέλειας, εγκληματική υποταγή στους ισχυρούς του σ... περισσότερα »

.Δεν ήθελε, αλλά υπέγραψε την πώληση των αεροδρομίων

Για τη φουκαριάρα την Ελλάδα υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης (φωτογραφία) την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport. 

Ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή, συντάχθηκε πλήρως με τη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, οι οποίοι καταφέρονται κατά του «ξεπουλήματος» των αεροδρομίων. 

Ο υπουργός Υποδομών δήλωσε ότι ποτέ δεν ήθελε να υπογράψει αυτήν τη συμφωνία, αλλά ήταν αναγκασμένος να το πράξει, καθώς περιλαμβανόταν στην ευρύτερη συμφωνία διάσωσης της Ελλάδας. Πάντως, κατά τον υπουργό Υποδομών, χωρ... περισσότερα »

.Η εκρηκτική έλευση του 2016

Το 2016 έκανε εκρηκτική είσοδο. Σε όλα τα μέτωπα η αβεβαιότητα διευρύνεται τάχιστα, δοκιμάζοντας δομές και ισορροπίες. Ενώ στην Ελλάδα η ανασφάλεια είναι πλέον μόνιμη, τα προβλήματά μας μοιάζουν διαχειρίσιμα όταν τα συγκρίνουμε με τις καταιγίδες που εξαπλώνονται σε όλο τον πλανήτη. 

Η κατάσταση, όμως, είναι άκρως επικίνδυνη. Στην Ευρώπη, η χρονιά άρχισε στραβά. Γυναίκες στην Κολωνία και σε άλλες γερμανικές πόλεις κατήγγειλαν ότι ομάδες μεταναστών τις παρενόχλησαν στους δημόσιους εορτασμούς για την αλλαγή του χρόνου. Υπήρξε και καταγγελία για τουλάχιστον έναν βιασμό. Ενώ η γερμανική... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.