.Μπ. Νετανιάχου: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια του εβραϊκού κράτους, ενώ προειδοποίησε τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν από οποιαδήποτε θέση όπου αναπτύσσουν τρομοκρατική δράση παλαιστίνιοι μαχητές, τονίζοντας ότι οι εγκαταστάσεις αυτές πιθανόν να πληγούν από βομβαρδισμούς. 

«Καλώ τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν αμέσως από κάθε σημείο από το οποίο η Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατική δράση. Κάθε ένα από τα σημεία αυτά αποτελεί στόχο για εμάς» δήλωσε την επομένη της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης που ισοπέδωσε πολυκατοικία 13 ορόφων στη Γάζα.

.Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου τη Δευτέρα

Συνάντηση για την προώθηση του κυβερνητικού έργου θα έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα αναζητήσουν λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει και οδηγούν σε αναβολή κυβερνητικές αποφάσεις, με κυρίαρχο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αλλά και το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.