.Γιούνκερ: Χωρίς εναλλακτικές προτάσεις από την Ελλάδα, δεν έχει νόημα η συνάντηση της Τετάρτης

*Λίγες ώρες μετά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έσπευσε να διευκρινίσει πως «πρέπει κανείς να τηρεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες και κάποιος όπως εγώ που επί μήνες προσπαθεί να στήσει γέφυρες, χρειάζεται και το ελληνικό μέρος της γέφυρας και αυτό δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή».* 

Νωρίτερα, ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως σχετικά με το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Κομισιόν, παρά τις δηλώσεις του Ζαν Κλοντ Γι... περισσότερα »

.Ομπάμα: Κάντε μεταρρυθμίσεις, πάρτε σκληρές πολιτικές αποφάσεις

Μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, για να πάρει σκληρές πολιτικές αποφάσεις και να δείξει σοβαρότητα στις μεταρρυθμίσεις, έστειλε ο Μπαράκ Ομπάμα από τη Γερμανία.

 Στην τοποθέτησή του, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Αμερικανικός πρόεδρος επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την εξεύρεση λύσης που θα επιστρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

 Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε αφορούσε και πάλι την Ελλάδα. Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αν οι Ευρωπαίοι είναι πολύ σκληροί απέναντι στην Ελλάδα και να απαντήσει τι πρέπει να γίνει σε αυτό το ζήτημα, ο Μπαράκ Ομπάμα απάντησε: «Οχι μό... περισσότερα »

.Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παππά - Τσακαλώτου με τον Μοσκοβισί στις Βρυξέλλες

Συζητήθηκε ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το 2016


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Π. Μοσκοβισί αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης. 

Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας διαβούλευσης και ειδικότερα ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.