.«Πάμε στην οριστική έξοδο από το μνημόνιο»

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έγινε αρχικά ενημέρωση για όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και στη συνέχεια από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα και την πορεία αξιολόγησης.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για το ΤΑΙΠΕΔ και μετά για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα.

«Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Όμως το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό για να πάμε στην οριστική έξοδο από το καθεστώς μνημονίου», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

.Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την «Ομάδα Μαζιώτη»

Το πώς οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη προετοίμαζαν βήμα- βήμα τα τρομοκρατικά χτυπήματα με στόχους επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολυεθνικές εταιρείες, αποκάλυψαν σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης. 

Αρχικά ο κ. Κικίλιας τόνισε: «Θα ήθελα εξαρχής να συγχαρώ τον Αρχηγό, αλλά και το σύνολο των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, που επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά. Όπως γνωρίζετε η καταπο... περισσότερα »

.«Ναι στην αλλαγή κυβέρνησης»

«Η ΔΗΜΑΡ δεν θα συναινέσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2015, όσο ακολουθείται η σημερινή πολιτική, ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του κόμματος. 
«Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να κυριαρχηθεί από κομματικά παιχνίδια. Τίποτα δεν κατισχύει των θεσμών και η εκλογή πρέπει να γίνει στον συνταγματικά προβλεπόμενο χρόνο. 

Ο επικαθορισμός των πολιτικών εξελίξεων από το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ήδη επιχειρείται, θα επιφέρει μια προεκλογική διελκυστίνδα που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη χώρα. Η χώ... περισσότερα »

.«Καλό το πλαίσιο για έξοδο από το μνημόνιο»

Η πορεία των συζητήσεων με την τρόικα, καθώς και το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά- Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. 
Αναφερόμενος στις συζητήσεις με την τριμερή, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους πως, πάντα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό για να πάμε σε οριστική έξοδο από το μνημόνιο.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.