.Νεκροί δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Δύο νεκροί δραπέτες είναι το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή της Κόνισκας Αιτωλοακαρνανίας για τη σύλληψη των επικίνδυνων αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Οι δραπέτες, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού στο Δίστομο, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων τριών δραπετών, οι οποίοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και οπλισμένοι με πιστόλια.

.Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαψεύδει τις πληροφορίες για τελεσίγραφο τριών ημερών στις ελληνικές αρχές από την τρόικα

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε σήμερα, δια του εκπροσώπου του 'Ολι Ρεν, πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δίνεται προθεσμία τριών ημερών στις ελληνικές αρχές να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο της εν εξελίξει αξιολόγησης του προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Σάιμον Ο΄Κόνορ, "το μόνο που είναι αλήθεια είναι ότι για να μπορέσει το Eurogroup να λάβει απόφαση ή να καταλήξει σε πολιτική συμφωνία την ερχόμενη Δευτέρα οι συζητήσεις στην Αθήνα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα.

"Είναι μια ιστορία που βγαίνει από το πουθενά, δεν έχουμε θέσει καμία προθεσμία", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του εκπροσώπου του Ολι Ρεν, αναφερόμενος στο σχετικό τηλεγράφημα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς.

Ερωτηθείς, εξάλλου, για την πορεία των συζητήσεων στην Αθήνα ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι πάγια θέση της Επιτροπής είναι να μην σχολιάζει τις διαπραγματεύσεις όταν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η επόμενη δόση των 8,1 δισ. ευρώ να καταβληθεί τμηματικά σε υποδόσεις ο Σ. Ο' Κόνορ επιβεβαίωσε ότι είναι μια συνήθης πρακτική τους τελευταίους 6 μήνες οι δόσεις να εκταμιεύονται σε υποδόσεις υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρούνται οι πολιτικοί όροι που έχουν τεθεί." Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο σ? αυτό το θέμα", σημείωσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.