.Η πολιτική ευθύνη του ψηφοφόρου

*Πάνος Παπαδόπουλος *
 Πιο απλά δεν μπορούσε να το πει ο Μιχαλολιάκος: «Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα». Τρία 24ωρα προτού ανοίξουν οι κάλπες, ο Μιχαλολιάκος δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα προς τον ψηφοφόρο που θα μπει στο παραβάν:

 Εσύ που θα με ψηφίσεις, αν με ψηφίσεις, πρέπει να ξέρεις ότι επικροτείς την οργάνωση, υπό την πολιτική ομπρέλα της οποιας διαπράχθηκε ένα στυγερό έγκλημα, ότι συμφωνείς με όλη αυτή τη ρητορική του μίσους που οδήγησε έναν μαχαιροβγάλτη να σφάξει έναν νεαρό επειδή έτυχε να είναι αριστερός και χιπ-χοπερ, ...περισσότερα »

.Ο δαίμων της Αριστεράς

ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 
Φαίνεται ότι προηγείται η Ν.Δ. με διαφορά βραχείας κεφαλής από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Αυτή την τάση καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Και αδιαμφισβητήτως η ανάκαμψη της Κεντροδεξιάς οφείλεται στον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στον αυθορμητισμό, στην αμεσότητα ή την τραχύτητα του λόγου του, στην ανορθόδοξή του συμπεριφορά ενίοτε. Κάποιοι δυσανασχετούν, διότι το ύφος του νέου προέδρου της Ν.Δ. δεν είναι συμβατό με τα προαπαιτούμενα της «αστικής συμπεριφοράς». 

Αλλά ας μην πλανώμεθα. Αστικό ύφος και συμπεριφορές μπορεί να ανιχνεύσει κάποιος σε πολίτες μάλλον ανενεργούς – πολιτ... περισσότερα »

.Το παιχνίδι της δήθεν αριστερής «παρθενιάς»

«Έχουμε αριστερή νοοτροπία», λέει ο ένας. «Είμαι αριστερός, είμαι καλός άνθρωπος», λέει ο άλλος. «Έχουμε αριστερή ιδεολογία, επομένως είμαστε προοδευτικοί». «Θέλουμε αριστερή διακυβέρνηση κι όχι συντηρητική». 

Είναι ορισμένες από τις κουβέντες που ακούμε κατά καιρούς από Συριζαίους οι οποίοι ξαφνικά έγιναν ιεροκήρυκες της προοδευτικότητας στον τόπο αυτό. 

Μόνον οι αριστεροί είναι πατριώτες, καλοί και ηθικοί, σφύζουν από τιμιότητα, θυσιάζονται για το καλό της χώρας, είναι ανιδιοτελείς. Όλοι οι υπόλοιποι είναι συντηρητικοί, λαμόγια, διαπλεκόμενοι, οπισθοδρομικοί, κλέφτες, ανθέλληνες. Ο... περισσότερα »

.Αυτοκαταστροφικός λαός

Ο Πάνος Καμμένος με δήλωση απελπισίας είπε στον ελληνικό λαό ότι αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή θα αποχωρήσει. Να φανταστούμε ότι μάλλον θα αφήσει το κόμμα στον… Παύλο Χαϊκάλη και τον Τερένσιο τον ταχύ και θα μονάσει στο σκάφος του κάνοντας βόλτες στο Αιγαίο. 

Είναι πράγματι πρόκληση και πρόσκληση στον ελληνικό λαό να τελειώσει μια για πάντα με αυτό το κόμμα που δεν είχε και κυρίως τώρα δεν έχει καμιά θέση και ρόλο στην ελληνική Βουλή. Οι ΑΝΕΛ είναι δημιούργημα του αντιμνημονιακού αγώνα, των ψεκασμένων όλης της Ελλάδας που ψηφίζουν είτε από οργή για τους άλλους είτε από χαβαλέ είτε ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.