.Αδίστακτος και αμοραλιστής

Τους πούλησε όλους, κορόιδεψε άπαντες, έφερε χειρότερο μνημόνιο και καταγράφεται στην ιστορία ως ο πιο αναξιόπιστος πρωθυπουργός ανάμεσα σ’ αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά και έπραξε μετεκλογικά και τώρα ζητάει και τα ρέστα. 

Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος διαπίστωσε ότι εξαντλήθηκε η λαϊκή εντολή της 25ης του Γενάρη και ανακοίνωσε την παραίτηση της κυβέρνησής του και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών το αργότερο στις 20 του Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού. Μοναδικό επιχείρημα του Τσίπρα στο διάγγελμά του ήταν ότι στις δεδομένες συνθήκες πέτυχε την κ... περισσότερα »

.Εξακολουθεί να έχει μυστικό σχέδιο ο Τσίπρας;

Όποιος παρακολουθήσει τις τελευταίες δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη θα δει ότι επαναλαμβάνει πως πίσω από τις κινήσεις του Αλ. Τσίπρα μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Μπορεί να υπάρχει διαπλοκή. 

Είναι μια άποψη την οποία έχουμε εκφράσει ουκ ολίγες φορές θέλοντας να αποδομήσουμε όλη αυτή τη δήθεν αθωότητα και διαφάνεια που πουλάει η Αριστερά από εδώ κι από εκεί. Τελικά θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν όσα συμβαίνουν είναι απλά πολιτικά παιχνίδια επιβίωσης του κ. Τσίπρα ή αν πρόκειται για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων που θέλουν να οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή, αλλά να μην... περισσότερα »

.Ο Τσίπρας ανακοίνωσε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ: Απαλλαγμένος από συντηρητικά κατάλοιπα

Τον νέο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας που εμφανίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος «ανακουφισμένος» από την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας.

 Στην δίωρη συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δημιουργήσει ένα «ευκρινές πολιτικό στίγμα, απαλλαγμένο από τα συντηρητικά κατάλοιπα και αυταπάτες».

 Σύμφωνα με πηγές του κόμματος ο κ. Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση ανέφερε πως ο ΣYPIZA έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα σχέση με την κοινωνία που τον στηρίζει, ενώ, παράλληλα, τόνισε πως η Αριστερά δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να επιλέγε... περισσότερα »

.Αγρια σφαγή Τσίπρα με Λαφαζάνη-Ζωή – Ολοταχώς για εκλογές 20 Σεπτεμβρίου

Και τύποις ναυαγούν οι διερευνητικές εντολές μετά και την διαπίστωση στην συνάντηση Μεϊμαράκη-Θεοδωράκη ότι είναι αδύνατη η δημιουργία κυβέρνησης υπό την παρούσα Βουλή. Στο επίκεντρο της προεκλογικής περιόδου που ανοίγεται ο απηνής πόλεμος του Αλέξη Τσίπρα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Ολα τα κόμματα ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση η οποία – όπως εκτιμούν παράγοντες από το μέγαρο Μαξίμου, την προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και κόμματα και συνταγματολόγοι – προλαβαίνουν να γίνουν και στις 20 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει ο Αλ... περισσότερα »

.Τσίπρας: Δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα

Αιχμές κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Αριστερής Πλατφόρμας άφησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κύκλοι της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Αριστερά δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να επιλέγει το χρόνο ή τις συνθήκες που θα δώσει τις μάχες και ανέφερε ότι δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας. 

«Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν» διευκρίνισε. Ο Αλέξης Τσίπρας, είπε ακόμη στην παρέμβασή του ότι ο ΣYPIZA έχει ... περισσότερα »

.Λύση από την παρούσα Βουλή ζήτησε από την Κωνσταντοπούλου ο Μεϊμαράκης

Την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λάβει τη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 

«Ξέρω ότι είστε θεματοφύλακας και υπερασπιστής της συνταγματικής διαδικασίας», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, απευθυνόμενος προς την κ. Κωνσταντοπούλου. 

«Απευθύνομαι σε εσάς για να μπορέσουμε με ευρύτερο τρόπο να διαπιστώσουμε αν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση από τη σημερινή Βουλή», συμπλήρωσε. Παράλληλα, ζήτησε οι έλληνες βουλευτές να εκφραστούν με έναν καλύτερο και πιο προσωπικό τρόπο «γιατί αποδείχθηκ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.