.Le Monde: Ολοταχώς προς τρίτο «πακέτο» η Ελλάδα

Φουντώνουν μέρα με την ημέρα τα σενάρια για ένα τρίτο σχέδιο βοήθειας στην Αθήνα. Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Le Monde», αναφέρεται στο αδιέξοδο που θα δημιουργηθεί στα μέσα Μαΐου, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές. 

Η αρθρογράφος Σεσίλ Ντικουτριέ, αφού κάνει μια σύντομη αναφορά στη σειρά των αναβολών, που έγιναν στις οριακές ημερομηνίες που είχαν δοθεί από τον Φεβρουάριο και μετά, καταλήγει ότι «και η 24 Απριλίου στη Ρίγα αναμένεται να είναι ακόμα ένα ενδιάμεσο στάδιο». 

«Με αυτούς τους ρυθμούς, εάν δεν υπάρξει κατάληξη σε συμφωνία στα μέσα Μαΐου, οι Ευρωπαίοι, θα μπορο... περισσότερα »

.Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο: Τώρα αρπάζουν και τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων!

*«Έως την Παρασκευή να λάβετε απόφαση για το ύψος των διαθεσίμων που μπορείτε να μεταφέρετε στην Τράπεζα της Ελλάδος».* Αυτό το *τελεσίγραφο* έδωσε το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ΟΔΔΗΧ στους διοικητές των Ταμείων, οι οποίοι κλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε έκτακτη σύσκεψη.

 Τα στελέχη του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων περιέγραψαν το ασφυκτικό κλίμα που επικρατεί, λόγω έλλειψης ρευστότητας, ενόψει της καταβολής των συντάξεων του Μαΐου στις 30 Απριλίου. Μάλιστα, κάλεσαν τους διοικητές να συγκαλέσουν άμεσα διοικητικά συμβούλια και να πείσουν τα μέλη τους για την αναγκαιότητα τ... περισσότερα »

.Χάος και καυτοί διάλογοι στη Βουλή για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Μεγάλη ένταση με το καλημέρα στη Βουλή, καθώς, τα αίματα άναψαν στην επιτροπή που συνεδριάζει για την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου. Στην επιτροπή μετέχουν μέλη όλων των κομμάτων, ενώ, προεδρεύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. 

Θέμα της συζήτησης είναι η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, τα ταμειακά διαθέσιμα φορέων της γενικής κυβέρνησης για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

 Αιτία για το «μπάχαλο» ήταν η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου να δώσει τον λόγο στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, για να προτείνει ε... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.