.Κράτος Λαφαζάνη...

Ιδιαίτερα ενοχλημένο είναι το Μαξίμου από κάποιες κινήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν μπορούν να εξηγήσουν την παρουσία του βουλευτή κ. Πετράκου στο επίσημο ταξίδι στη Μόσχα.
Προφανώς το αποδίδουν στην προσπάθεια του Παναγιώτη Λαφαζάνη να προβάλει τους βουλευτές που ανήκουν στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Αυτό βεβαίως δεν δικαιολογεί την παρουσία του στην επίσημη αποστολή καθώς και στη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επαφών.
 Ο ρόλος του Πετράκου
Βέβαια ο Πετράκος παρά το γεγονός ότι δεν έχει θεσμική αρμοδιότητα έχει λόγους να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Όπως μου αποκάλυψε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει αναλάβει για λογαριασμό της Αριστερής Πλατφόρμας την αντίσταση των τοπικών κοινωνικών κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων.

Με κάτι τέτοια δικαιολογημένα κάποιοι διατυπώνουν το ερώτημα ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα.

.ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Αφού έφεραν τους κουκουλοφόρους σε Πανεπιστήμια και Βουλή τώρα τους βάζουν να νομοθετούν

Με σφοδρότητα αντέδρασε η ΝΔ  στις τοπολογίες βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες μειώνονται οι επιπλέον ποινές σε κουκουλοφόρους και δίνεται η δυνατότητα σε κατηγορούμενους να μην επιτρέπουν να τους γίνεται εξέταση DNA.
Ο  Βασίλης Κικιλιας εισηγητής από την πλευρά της ΝΔ του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ' στο οποίο έχουν κατατεθεί οι τροπολογίες σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αφού έφεραν τους κουκουλοφόρους στα Πανεπιστήμια και στη Βουλή τώρα τους βάζουν και να νομοθετούν.
Οσον αφορά το DNA είπε ότι οι εξετάσεις για γενετικό υλικό έδωσαν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν και να αποκαλυφθούν πολλοί τρομοκράτες.

.Κόντρα Παυλόπουλου-Βενιζέλου: Το οργισμένο τηλεφώνημα του Προέδρου και η επιστολή που κρατείται κρυφή

Χτύπησε κόκκινο η αντιπαράθεση μεταξύ του προεδρικού μεγάρου και της Χ. Τρικούπη. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενοχλήθηκε από την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την παρουσία του στην Επιτροπή για το δημόσιο χρέος, ενόχληση που εκφράστηκε μέσω ενός τηλεφωνήματος και μιας επιστολής. 

Με το που παρέλαβε την επιστολή του κ. Βενιζέλου, σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Στο τηλεφώνημα λέγεται ότι υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την Ηρώδου του Αττικού καθώς ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε εξηγήσε... περισσότερα »

.«Θα θρηνήσουμε νεκρούς στις Σκουριές»... Πανούσης: Δεν συμμετέχω σε συνωμοσίες

Σε μια χειμαρρώδη και «εκ βαθέων» συνέντευξη Τύπου, στο περιθώριο της υπογραφής προγραμματικής συμφωνίας για συνεργασία με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης έδωσε απαντήσεις για όλα τα «καυτά» θέματα των τελευταίων ημερών, όπως είναι οι καταλήψεις, τα επεισόδια στις Σκουριές

 -όπου όπως είπε χαρακτηριστικά «θα έχουμε νεκρούς εκεί»- και ο ρόλος της Αστυνομίας, ο θόρυβος που προκάλεσε το άρθρο του στα ΝΕΑ και η ένταξη του ΥΠτΠ στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και τα όσα έχουν ειπωθεί για τον ίδιο προσωπικά. «Δεν συμμε... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.